Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zamrzání PS3

Zeus

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mě to zamrzlo asi 3x když jsem hrál AC2. Nutno podoknout že vzádu měla asi 10 cm místo a po stranách tak 5cm, takže moc dobře chlazená nebyla, když jsem ji pustil ráno, když byla vychladlá, tak se nesekala, takže podle mě to máš málo chlazená. Ale může to být problém i konkretní hry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tak je to tu zase dneska už se mi 3 krát sekla při hraní AC2. Jednou se to seklo při loadingu a jednou ve hře přestal jít zvuk a pak zamrzl obraz, PS3 nereaguje na vypnutí ovladačem, musel jsem ji vypnout na tvrdo. Docela mě to štve skoro to začíná vypadat že má slim nedostatečné chlazení. Co může být za problém? Mám ji pod televizí na dřevěným stolku a za ní tak 40 cm místa, myslím že je to dost i když jsem na ni sáhnul nebyla vzadu zase tak horká to můj notebook bývá daleko víc horkej. Dík za radu

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele nakonec jsem ji tam hned neposílal a chtěl ji mít přes svátky doma, ale teď mi to udělalo ne jenom u BETY Bad company 2, ale taky u Uncharted 2 a vždycky to 2 krát pípne když to vypnu a dneska jsem to musel dokonce vytáhnout ze zásuvky ptz po zamrznutí a vypnutí blikalo červený světýlku u tlačítka na vypínání a taky kontrolka HDD blikala a přitom byla konzole vypnutá a na ovladač ani zapnutí tlačítkem nereagovala. Už jsem skoro myslel že "umřela", ale po vytáhnutí ze zásuvky a opětovném zapnutí se rozjela, ale už jsem rozhodnutý že po svátcích ji pošlu. Jeniczech, který měl podobný problém ji taky poslal a teď mi psal, že mu poslali úplně novou, ptz to neopravili v termínu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu