Zeus Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdravím, mám asi 2 týdny PS3 slim. Už 3 krát se mi stalo že mi PS3 zamrzla, naposledy při hraní bety Bad company 2.Musel jsem ji na tvrdo vypnout. Je to normální?Nebo je to zrovna vadný kus, nebo je jen na špatném místě a přehřívá se? Díky za pomoc a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Jestli to je u Slimu normalni nevim, ale Fat mi taky zamrzl u Battlefieldu Bad Company 2 Beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Je možný že to nemají zcela vychytaný.No kdyby mi to začalo dělat u nějakých dalších her tak se zeptám pro jistotu u sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 me to taky zamrzlo u Bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Zeus: Moje PS3 Slim to dělala taky a nejen u batlefieldu, ale prakticky u všeho.. Takže jsem se rozhodl to reklamovat.. PS3 je cca 5 dní na reklamaci, tak se ti pak ozvu co a jak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Me zamrzl poprve za dobu co ho mam ( asi 3/4 roku) a to u toho Battla, jinak zadnej problem. Takze bude problem v tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Díky budu rád za informace. Jestli ti napíšou, že byl v něčem problém nebo ti to vrátí s tím že je to normální. Napiš mi pak PM jestli si vzpomeneš. Budu ti vděčný:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 je to problém té bety taky mi 2x za jeden den zamrzla ... ale u jiný hry to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Mě to zamrzlo asi 3x když jsem hrál AC2. Nutno podoknout že vzádu měla asi 10 cm místo a po stranách tak 5cm, takže moc dobře chlazená nebyla, když jsem ji pustil ráno, když byla vychladlá, tak se nesekala, takže podle mě to máš málo chlazená. Ale může to být problém i konkretní hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šandys Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Mně to zamrzavá, když třeba koukam na nějaké video na netu a pak vypnu prohlížěč..Nechápu. Ve hrách bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak je to tu zase dneska už se mi 3 krát sekla při hraní AC2. Jednou se to seklo při loadingu a jednou ve hře přestal jít zvuk a pak zamrzl obraz, PS3 nereaguje na vypnutí ovladačem, musel jsem ji vypnout na tvrdo. Docela mě to štve skoro to začíná vypadat že má slim nedostatečné chlazení. Co může být za problém? Mám ji pod televizí na dřevěným stolku a za ní tak 40 cm místa, myslím že je to dost i když jsem na ni sáhnul nebyla vzadu zase tak horká to můj notebook bývá daleko víc horkej. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak dneska mi přišlo vyjádření přímo od sony servisu a tam mi píšou, že je to zcela určitě důvod k reklamaci.Takže radím všem co jim PS3 slim zamrzá jako mě, aby využili servisu dokud mají PS3 v záruce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dafli Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 no tak me tedkon zamrla u infamous a predtim asi 2x u jine hry zatim pockam zaruku mam jeste 2 roky takze kdyz se to zhorsi tak taky reklamace =) Zeus: uz ti ji vratily ? bezi uz v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Neni to treba o prehrivani? Ale pokud se to stava vice lidem v jedny gamese, tak je asi chyba tam. Mne se to stalo jednou za ty rekneme 2-3 mesice - v coopu COD MW2 pri nejakym blaznivym vybuchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Hele nakonec jsem ji tam hned neposílal a chtěl ji mít přes svátky doma, ale teď mi to udělalo ne jenom u BETY Bad company 2, ale taky u Uncharted 2 a vždycky to 2 krát pípne když to vypnu a dneska jsem to musel dokonce vytáhnout ze zásuvky ptz po zamrznutí a vypnutí blikalo červený světýlku u tlačítka na vypínání a taky kontrolka HDD blikala a přitom byla konzole vypnutá a na ovladač ani zapnutí tlačítkem nereagovala. Už jsem skoro myslel že "umřela", ale po vytáhnutí ze zásuvky a opětovném zapnutí se rozjela, ale už jsem rozhodnutý že po svátcích ji pošlu. Jeniczech, který měl podobný problém ji taky poslal a teď mi psal, že mu poslali úplně novou, ptz to neopravili v termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zeus
Zdravím,
mám asi 2 týdny PS3 slim. Už 3 krát se mi stalo že mi PS3 zamrzla, naposledy při hraní bety Bad company 2.Musel jsem ji na tvrdo vypnout. Je to normální?Nebo je to zrovna vadný kus, nebo je jen na špatném místě a přehřívá se? Díky za pomoc a rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.