David32 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 zdravim nevím čím to je ale když spustím wii tak je vše ok ale až když najedu do HBC tak je obraz vzůhru nohama a i kurzor se pohybuje obráceně nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 gs vzkazuje že si máš obrátit televizi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jako vtip dobrej ale moc smi nepomohl fakt nevíš co s tím je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jj Trucha bug efekt :) neprovadel jsi nejaky update naposled ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jenom sem tam házel ten cios na usb loader a nevíš jak to zpravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 a nedaval jsi tam nekde instalovat "with Trucha" nebo Trucha+ (napr. to dela pri instalaci IOS61) ... kdyztak musis spustit znovu a dat Trucha- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 hmm tak to vubec dělal jsem tam něco s ios 15 a 36 jinak nic jinýho a všechno nainstalovat znovu by nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak to dela pravdepodobne ten IOS 36. Ten reinstaluj. Tady najdes vic - http://wiibrew.org/wiki/Trucha_Bug_Restorer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jj moc jsi mi pomohl posílám thanks a ještě dotaz když sformátuju wii tak to wii bude jak když jsem ho kupoval ne? a jak jsem pochopil tak musím nainstalovat znovu ios 61 a pak znovu HBC a melo by to být ok jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grepik Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Taky jsem měl HBC obráceně, pomohlo HBC vymazat a znovu nainstalovat, potom už je to Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a ten HBC se maže jak? zformátováním wii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 kdyz spustis znovu jeho instalaci, tak ti da na vyber uninstall HBC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 aha takže odinstalovat nainstalovat a s tím ciosem se pak srát doufám nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 to zjistis az to ozkousis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 tak jsem zkusil a vše už je ok a nevíte ještě jak se dá (jestli se dá) zakázat aby HBC se snažil připojit na internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David32
zdravim nevím čím to je ale když spustím wii tak je vše ok ale až když najedu do HBC tak je obraz vzůhru nohama a i kurzor se pohybuje obráceně nevíte čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.