Kapr Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 cau..stahnul jsem si uz 2 dema tyhle hry(DIRT2)ale strasne se seka..tak 1FPS v menu..vubec nevim cim by to mohlo bejt..ovladace vsechno mam hraju normalne hry jiny..jen to demo se tak seka..muze to bejt tim ze je to jen demo?sestavu na to mam........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Demo se prej seka jen v Menu a pak hra de uz OK . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Demo se prej seka jen v Menu a pak hra de uz OK . no jenze ja se do hry asi nedostanu nejak se mi to u toho casaku sekne...nebo to spis nechce nic delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 vim co mas za sestavu mame stejnou me to jede plynule na high pri benchmarku jsem mel avg fps 32 minimum 27 btw existuje pro to patch 1.02 jen nahradis exe soubor a nakou knihovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 vim co mas za sestavu mame stejnou me to jede plynule na high pri benchmarku jsem mel avg fps 32 minimum 27 btw existuje pro to patch 1.02 jen nahradis exe soubor a nakou knihovnu a s tim patchem by to slo normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 a s tim patchem by to slo normalne? j melo by jit stahni ho je to cca 10 mb jen exe soubor a asi 2 knihovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 j melo by jit stahni ho je to cca 10 mb jen exe soubor a asi 2 knihovny hm tak nic stejne se to seka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozo46 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 no tak mne jede aj demo a tak i fuull dirt 2 na plno a to nemam zas upe nej komp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 no tak mne jede aj demo a tak i fuull dirt 2 na plno a to nemam zas upe nej komp Dobry uz je to davno vyreseny ATI vydala FIX konkretne na tuhle hru......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.