PS3_Jack Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Po prehrani FW na nejnovejsi 3.10 me nejak zmizely ikony media server nevite co stim?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 V network settings si dej enable mediaserver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blima Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahoj, může mi někdo poradit jak omezit bitrate u mkv ripů 1080p, u některých filmů mi ukazuje ps3 v některých pasážích i 120 mbits/s, poté dojde k sekání obrazu a zvuku. V nastavení kvality videa dám max. šířku pásma 80, ale stejně mi to přesáhne 100 mbits/s. Děkuji blima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazz_1978 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Jaké jsou vaše zkušenosti s TV přes Media server? doporučíte nějaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin85 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ahoj, mám problém se zobrazením titulků při přehrávání filmů přes PS3 Media server Nezobrazí se korektně některé písmena s háčky ve slově. - není to o nějakém nastavení v PS3 MS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ahoj,mám problém se zobrazením titulků při přehrávání filmů přes PS3 Media server Nezobrazí se korektně některé písmena s háčky ve slově. - není to o nějakém nastavení v PS3 MS? Pokud chceš mít v ps3mediaserver české znaky v titulkách tak musíš v "transcoding settings" kliknout na záložku "MEncoder" a potom do řádku "subtitles codepage:" napsat cp1250/* Windows - Eastern Europe */ By HuhlaMě to takhle šlape, takže dont worry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SilentB Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Ahoj,mám problém se zobrazením titulků při přehrávání filmů přes PS3 Media server Nezobrazí se korektně některé písmena s háčky ve slově. - není to o nějakém nastavení v PS3 MS? Stačí zaGooglit -> najeď do Nastavení transkódování -> MEncoder a u Kódování titulků napiš cp1250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 br4d3k Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zdravim, mám problém. Včera jsem si stáhl PS3MS,nainstaloval,vypnul firewall a vše fungovalo. Dnes jsem vypnul firewall ale zaboha se mi nedari sparovat PS3 s PC pritom delam vse stejne jako vcera,nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viiit Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zdravím, chtěl jsem se zeptat ohledně přetáčení filmů při přehrávání z PC skrz MS....když chci film posunout, zasekne se a poté spadne, jde to nějak vychytat nebo to je připojením? ..... No nevím zkus znova všechno nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PS3_Jack
Po prehrani FW na nejnovejsi 3.10 me nejak zmizely ikony media server nevite co stim?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.