Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a NAT 3

Šandys

Otázka

Zdravim,

mam takovej problem. Jsem pripojenej pres router (Edimax Br-6214k). Mam povolene upnp, dal jsem i do DMZ Ip Pska, ale porad me to hazi NAT3. S nekteryma hrama me to dela bordel, a pripojim se k nim az na 150ty..firewol tam zadnej nemam..

jinak k routru je pripojen i PC. Kazdopadne kamos ma uplne to stejne i poskytovatele internetu a ma NAT 2 .Jen ma jiny typ routru.Nevim kde uz muze byt chyba:(

Diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zkoušel jsi upgrade firmware routeru? Je možné že ti v něm nepracuje správně DMZ. Jak máš zajištěno aby PS3 dostávala tu samou IP.

Upgrade jsem nezkousel, zkusim to. Mno Ip je tam dana na pevno.Uz je pul roku stejna.Jinak nevim co bych s tou Ip mel delat. Dam vedet jestli pomohl ten upgrade.Diky

Odkaz ke komentáři

• 0

cau chlape..hele ty nastavujes ip?..to si na ten routr pripojenej kabelem?nebo jedes wifi...protoze mam ip auto pres wifinu a jedu vsechny hry bez chyby...jo a taky mam na to komp napichlej a klid..ale mel sem pred 14 dny problem padali mi hry po netu chvili sem hral a nic....bylo to spatne nacvakanyma kabelama...prehodil sem to a slape

Odkaz ke komentáři

• 0
cau chlape..hele ty nastavujes ip?..to si na ten routr pripojenej kabelem?nebo jedes wifi...protoze mam ip auto pres wifinu a jedu vsechny hry bez chyby...jo a taky mam na to komp napichlej a klid..ale mel sem pred 14 dny problem padali mi hry po netu chvili sem hral a nic....bylo to spatne nacvakanyma kabelama...prehodil sem to a slape

Zakladatel topicu řeší uzce specifikovaný problém, pokud nemáš čím konkrétním přispět (znalost problematiky nastavení NAT, DMZ....) zdrž se prosím vměšování.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu