Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a NAT 3

Otázka

Odesláno

Zdravim,

mam takovej problem. Jsem pripojenej pres router (Edimax Br-6214k). Mam povolene upnp, dal jsem i do DMZ Ip Pska, ale porad me to hazi NAT3. S nekteryma hrama me to dela bordel, a pripojim se k nim az na 150ty..firewol tam zadnej nemam..

jinak k routru je pripojen i PC. Kazdopadne kamos ma uplne to stejne i poskytovatele internetu a ma NAT 2 .Jen ma jiny typ routru.Nevim kde uz muze byt chyba:(

Diky za rady

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
cau chlape..hele ty nastavujes ip?..to si na ten routr pripojenej kabelem?nebo jedes wifi...protoze mam ip auto pres wifinu a jedu vsechny hry bez chyby...jo a taky mam na to komp napichlej a klid..ale mel sem pred 14 dny problem padali mi hry po netu chvili sem hral a nic....bylo to spatne nacvakanyma kabelama...prehodil sem to a slape

Zakladatel topicu řeší uzce specifikovaný problém, pokud nemáš čím konkrétním přispět (znalost problematiky nastavení NAT, DMZ....) zdrž se prosím vměšování.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu