Guest LaYer Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 nikde jsem to tady nenašel tak to sem dávám http://www.mtv-cz.com/online jak se na samotné stránce píše : Na této stránce můžete sledovat MTV Online. Zatím běží americké MTVU, ale jakmile bude k dispozici MTV CZ, bude to právě tady, kde budeš moct sledovat MTV online na tohle nepotřebujete nijak rychlej internet já mám (2 mb a nijak se neseká) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ale mtv bude placene, takze si to pak asi nepustis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak tak, v ČR je provozovatelem MTV TV Nova, která si za svoje služby samozřejmě ráda nechá zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Pekny, ale ta kvalita neni teda moc zavratna.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.