dorianCZtc Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Jsem tady cestl ze probehla vlna bannu na live,mam mechniku samsung s flash 1.6,takze asi radeji nemam lezt co...je nejak zjistitelne ze uz bannovaní opadlo?dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 To není tak že banujú od Marca do Apríla .. Proste vtedy banovali dosť .. a teraz menej .. ale stále banujú .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dorianCZtc Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 To není tak že banujú od Marca do Apríla .. Proste vtedy banovali dosť .. a teraz menej .. ale stále banujú .. Jo jasne ale prave ze to bylo ted dost horky tak prave jsem koupil wifi prijimac a nevim zda se mam pripojit abych taky nemel po hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Jo jasne ale prave ze to bylo ted dost horky tak prave jsem koupil wifi prijimac a nevim zda se mam pripojit abych taky nemel po hdd Jasne, veselo sa pripoj :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dorianCZtc Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Jasne, veselo sa pripoj :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stifmayster Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 microsoft v sooucasnosti banuje za Javelin Glitch v MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a to je zase co ten Javelin Glitch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stifmayster Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Mrkni se na video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 microsoft v sooucasnosti banuje za Javelin Glitch v MW2. ale pouze acc.... co kdyz to nekdo omylem ? coz je mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stifmayster Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jj jenom ACC a kdyz to udelaji omilem coz je mozne tak se musi dohodnout s microsoftem a vysvetlit o co jde a ten by to mel napravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dorianCZtc
Jsem tady cestl ze probehla vlna bannu na live,mam mechniku samsung s flash 1.6,takze asi radeji nemam lezt co...je nejak zjistitelne ze uz bannovaní opadlo?dikec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.