Bios Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat na nějaký dobrý notebook mám to pro bratra a potřebuji aby mu na tom jeli i nějaké novější hry cena tak do 16tis. Předem Díky Klidně mi jich doporučte více ale hlavně aby tam jelo co nejvíce her ... Dík Citovat
0 Bl4de Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 http://www.alza.cz/asus-pro66ic-jx101v-d147262.htm nejlepsi mam ho ja Citovat
0 Smrtonos Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 Dneska jsem si koupil Lenovo G550A Ram: 4GB HDD: 320GB Intel core 2 duo 2,2GHZ Nvidia Gforce 105M 512MB grafika OS: Win 7 Home premium wifi, bluetooth , kamera samozrejmosti. Pekny notebook za 15k :) EDIT: S asusy nemam dobre zkusenosti , plasty rady praskaj, panty povolujou :) Citovat
Otázka
Bios
Zdravím chtěl jsem se zeptat na nějaký dobrý notebook mám to pro bratra a potřebuji aby mu na tom jeli i nějaké novější hry cena tak do 16tis. Předem Díky
Klidně mi jich doporučte více ale hlavně aby tam jelo co nejvíce her ... Dík
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.