marekgengel111 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 Chci se zeptat jak se dá vypnout internet v Iphonu 3g jako aby jsem mohl hrat hry a nezralo mi to money. Dík moc Citovat
0 NexusWright Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 Jestli myslíš 3G, nebo EDGE, to se dá vypnout přes SBSettings, které se stáhne přes Cydii na Jailbreaknutém mobilu... Citovat
0 myschoo Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 3G normalne v telefone EDGE len cez SBSettings Citovat
0 pankrejro Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 Pokud nemáš JB, tak stačí jít do nastavení -> obecné -> síť -> mobilné datová síť a v APN umaž třeba .CZ čímž dektivuješ profil pro internet. (Mimochodem hraní her peníze ani omylem nebere) Citovat
0 marekgengel111 Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 Pokud nemáš JB, tak stačí jít do nastavení -> obecné -> síť -> mobilné datová síť a v APN umaž třeba .CZ čímž dektivuješ profil pro internet. (Mimochodem hraní her peníze ani omylem nebere) no bohuzel nemas pravdu hrani her penize bere protoze jak tam jsou ty reklami a odkazy na net. Tak to právě bere peníze. Jo a ještě když to umažu tak dá se to vrátit zpět?? Citovat
0 Propetovababicka Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2009 Zavolej na operatora at ti vypnou internet a mas to :) Citovat
0 marekgengel111 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 Chci se zeptat jaky ten SbSeting mám nainstalovat? Tam jich je strašně moc. Díky za odpovědi Citovat
0 myschoo Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 musis nainstalovat zakladnu aplikaciu SBSettings ... v cydii najdes rozne prepinace (toggle) na tie sa vykasli Pokud nemáš JB, tak stačí jít do nastavení -> obecné -> síť -> mobilné datová síť a v APN umaž třeba .CZ čímž dektivuješ profil pro internet. (Mimochodem hraní her peníze ani omylem nebere) toto prave v kazdom telefone neplati, mas pravdu ze sa to tak da ale napriklad T-Mobile tuto moznost blokuje (SK aj CZ) Citovat
0 marekgengel111 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 musis nainstalovat zakladnu aplikaciu SBSettings ... v cydii najdes rozne prepinace (toggle) na tie sa vykaslitoto prave v kazdom telefone neplati, mas pravdu ze sa to tak da ale napriklad T-Mobile tuto moznost blokuje (SK aj CZ) a jak to mám spustit ten SBSettings??? Citovat
0 NexusWright Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 Přejeď prstem po horní liště... Citovat
0 myschoo Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 alebo poloz 2 prsty na hornu listu a inak mas to v popise aplikacie! Citovat
Otázka
marekgengel111
Chci se zeptat jak se dá vypnout internet v Iphonu 3g jako aby jsem mohl hrat hry a nezralo mi to money. Dík moc
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.