Zeletice Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Mám PSP bez záruky a asi mně nefunguje UMD mechanika..Vůbec v tom systému není její ikonka nikde..Co s tím???Napište plís na ICQ 191241991. Děkuju všem moc!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 a mas v mechanice vlozeny nejaky umd? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeletice Odesláno Květen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 možná tupá otázka ale když nemám v mechanice médium tak tam není ani obrázek v tom systému?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 možná tupá otázka ale když nemám v mechanice médium tak tam není ani obrázek v tom systému?? Není to se objevi az potom co tam das UMD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 lol zase jednou chytrej dotaz ... To mas jak v pc taky se ti nezobrazi obsah dvd kdyz ho nemas v mechanice,ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 ale DVD mechanika se ti ukaze jako zarizeni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b-s-h Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 to se ti ukáže, protože win jsou tupý. V linuxech se ti ukáže až když tam něco strčíš, na co ti bude na ploše překážet když v ní nic neni ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 ja ve woknech mechaniku na plose nemam :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Já jak jsem měnil kryt tak mi po zpětném smontování nešla UMD mechanika a zjistili jsme že to bylo tím jak bylo PSP těma šroubama hodně svázané, povolili jsme ten spodní a už funguje, když zespoda přitlačíte tak jdou takové diovné zvuky, prostě jí brzdíte ale jinak jede ok. Mám ještě jednu náhradní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zeletice
Mám PSP bez záruky a asi mně nefunguje UMD mechanika..Vůbec v tom systému není její ikonka nikde..Co s tím???Napište plís na ICQ 191241991. Děkuju všem moc!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts