Zeus Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Je normální že PS3 pi hraní MW2 vydává pořád zvuky načítání disku? Téměř neustále. Dělá vám to taky,nebo může být chyba v mechanice nebo nějak pokroucený disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ten disk neni v mechanice pro srandu kralikum :lol: To te nenapadlo ze PS3 z toho disku tu hru cte kdyz ji hrajes..? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 No jasný to chápu ale zdá se mi že u ostatních her to tak pořád nehrká. a nebo je to tím že mám stlumenej zvuk na tv a přijde mi hrkání to hlasitý a všímám si toho víc než obvykle.ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 MW2 nemam ale u ostatnich her se ten disk samozrejme nacita, de o to jestli to vydava nejake prapodivne zvuky ktere by nemelo, ale toho by sis asi vsimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 hele mě to dělalo když třeba nějaký video během hry že laser behá tak to dělá zvuky ale všimám si toho jen večer jinak to nejde slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 No já teď hrál AC2 a vůbec to nebylo slyšet ani když jsem vypnul zvuk u na TV a když hraju MW2 tak to hrká(načítá) skoro pořád téměř to nepřestane. Občas je to hrknutí slyšet i při puštěným zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Je to docela divný mechanikou to není, protože PS3 je nová a hlavně u jiných her to nedělá. Má někdo nápad? Je to opravdu tím, že je ta hra tak náročná že to musí pořád načítat téměř bez přestání, pořád hrk hrk hrk hrk a pořád dokola takovej klasickej zvuk ale víc nahlas než bych chtěl a u assassins creed 2 když už to hrkne není to skoro slyšet?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Nemáš ten disk od MW2 třeba poškrabanej nebo zaprašenej? Zkontroluj to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 koukl bych se jestli tam sony nepřibalila nějaký krysy :wohow: pár mi jich už vylezlo :wohow: njn ps3 sůůůx :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 taky mi to dělá, kámošoj taky, holt maj IW ty sektory na BD nějak zpřeházený tak laser musí makat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Asi máš pravdu. Ten zvuk je vyloženě to jak jezdí laser v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zeus
Je normální že PS3 pi hraní MW2 vydává pořád zvuky načítání disku? Téměř neustále. Dělá vám to taky,nebo může být chyba v mechanice nebo nějak pokroucený disk.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.