misa.k Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahoj,hraju Kingdom of the Crystal Skull - part 2 a v podzemí jsem dostal svítící lebku,které se bojí pavouci.Došel jsem k přehrazené cestě s hodně pavouky a tam jsem myslím spravil vodovod,nebo co.Přes zahrazenou cestu se nedostanu,tak jsem šel z kopce do údolí,kde je na zemi namalovaný obrys panáčka za lega - bíle.Podél údolí vede cesta - asi k tomu kamení na cestě nahoře.Chodím pořád sem tam a na nic nemůžu přijít,asi jsem něco přehlídl.Už nevím,co dál :censored: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Skoč na to kolečko co jsi přemístil u těch kamenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Ahoj, já hraju PART 1 a už mám skoro vše, všechny postavičky i dopr. prostředky a 9truhel, jedna mi zbývá. Je u té rakety, ale jen je vidět jakoby skrytě. Už nevím, co dělat. Válí se mi všude lavičky a pak i dynamit:( Co teĎ? Mám vše, jen ještě mi chybí jedná zelená kostička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Lidi, to to nikdo nehrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 ty lavicky ani dynamit jsou k nicemu, taky nas to matlo .... odjel jsi vsechny zavody, odletel zavod s letadlem? Do nekterych misi se chodi 2x vetsinou ve dne a pak v noci když mas hotovo tak by ta sipka mela blikat zeleno zlute. Už je to asi 14 dni co jsme to hrali ale tusim že do vlaku se lezlo 2x, do baru taky do baraku v mestecku u rakety taky a pak jeste nekam. Ty truhly u rakety musis nakonci rozbit a postavit z nich raketu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Já hraju Temple of Doom a nemužu zdolat tu ohnivou příšeru hážu na ní flašku z vodou ale co dále mam dělat netuším jinak Honzikkk má pravdu některé poklady se dělají dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 To teď trošku nechápu, závody mám jak autem, tak tou ledničkou tak i letadlem. Všechny mise, kde jsem byl blikají žluto-zelenou šipkou, jen ta bonusová kola pořád jsou značeny žlutou šipkou. Už zkrátka prostě nevím, kde mi ta poslední truhla chybí:( Jinak to, že se z nich staví raketa vím. Každopádně díky za to, že už aspoň vím, že dynamit a lavičky jsou k ničemu, to mě dost mátlo. Já to hraju s mladou, tak všude jdeme ve dvou, tak jsme ty mise udělali na poprvé díky dvoum postavičkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Byl jsi i v tom mestecku po vybuchu tak vpravo je misto u plotu pro holku na skakani a tam byl myslim taky poklad, a jeste si vzpominam nad tema kasarnama koukaj ze země krtci ty musis pomlatit lopatou ale nevim jestli za to byl poklad. Ale spis si myslim, že jsi neobjevil nejaky bonus level nebo jsi neco neprosel 2x.... Ja si vzpominam se se dalo lezt do Mestecko: bar2x, vrata z mestecka uplne v levem rohu dole, vrata pod hodinama, pak 2x vlak, 2x villa v mestecku zobiku, kasarny: tam toho byla spousta... podzemni kryt, kasarna, nejaky depo... vetsinou bonus levely... pak myslim na benzince do myčky ... vic takhle z hlavy už nedam hrali jsme to tak 14 dni zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Honzíku, to bude asi ono, to voňavé místo u těch domečků. Já pořád nechápal, co to jako je. Takže tam přicupitám s holkou a ona má něco udělat? Je jedno jaká, musí to být prostě jen ženská? Ty krtky jsem pobil taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Losky:Ta holka to jediná muže přeskočit (jsou to takové barevné kytičky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Určitě je to ono, ale zajímá mě, jestli to může přeskočit jakákoliv holka:)) No, to je jedno, ozkouším to a moc díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak jo, bylo to ono:))) Díky. Jinak mám hotovo té mise 88,1 % a pořád nechápu, co mi ještě chybí. Ještě teda jedna bonusová zelená kostička, ale ne a ne ji najít:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 aby jsi mel 100 procent musis mit u vseho true adventurer.. a nasle vsechny kosticky :) když vlezes do menu tak ti to v te tabulce pise co mas a co nemas hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Honzikkk:chci se ti zeptat zda jsi hru dohrál do konce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jeste ne hrajem to s přitelkyní pruběžně přez víkendy ted jsem aktualně v tom levelu co je na ostrovech... jeste a zbyvaji nam asi 3 mise. Z celkove hry mame asi 70 procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Honzikkk:hraju Temple of Doom a nemužu zdolat tu ohnivou příšeru hážu na ní flašku z vodou ale co dále mam dělat netuším jsi už tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Tak to jsme jeste nehraly, ale o vikendu bychom se k tomu mohly dostat tak když to zvladnem pisnu sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 100%ˇz těhlech lego her je vždy na dlouho to jsou 10tky hodin než se to udělá ty mini kit true adventure a další vsechny postavy je to nadlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Navod: http://translate.google.cz/translate?hl=cs&langpair=en|cs&u=http://mycheats.1up.com/view/superguide/3171168/lego_indiana_jones_2_the_adventure_continues/xbox_360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 100%ˇz těhlech lego her je vždy na dlouho to jsou 10tky hodin než se to udělá ty mini kit true adventure a další vsechny postavy je to nadlouho Ale to je přeci dobře že je to na dlouho :) aspon to clovek nedohraje za večer jako COD:MW2 ... ale je fajn že INDY2 neni jako jednička kde jsi musel s odemcenyma postavama projit celou hru znova a doobjevit mista kam jsi s puvodnima postavama nemohl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 jj. V Tomhle je dvojka opravdu super. Člověk vlastně nehraje stejný kolo několikrát, jenom s různýma postavama. Naopak ty různý postavy používá k hraní kol pouze pro ně, průběžně v příběhu. ... Ale na druhou stranu stejně potom budete hrát některá kola vícekrát, abyste měli peníze na odemčení/koupení všech věcí ve hře které koupit jdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ahoj, nemůžu se hnout v misi Crystal Skull part 3. Chybí mi poslední truhla a nemůžu zkrátka rozlousknout, co to po mě chce. Jediný, co mě pořád napadá je, že nějak musím zprovoznit vor, ale chybí mi ještě 2 postavičky a v tom je možná problém. V seznamu misí, je to na spodním řádku uprostřed, do ty mě to pustit nechce. Z postaviček mi chybí třetí a pátá v druhém řádku:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tak nic, už jsem na to přišel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thrallismos Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Co se týče ohnivé sochy Kali, musíte ji hodit flašku s vodou přímo do její pravé nohy (z vašeho pohledu). U nohy se rozsvítí světýlko, jako bývává třeba před spínačem. To je vhodná chvíle pro Kraťase (Short Round), který si ddo nohy vleze a pak vyskočí Kali na hlave. Potom musíte stisknout tlačítko útoku, aby shodil Molu Rama. pak se na soše objeví úchytka pro bič, což je čas pro Indyho. Zatáhne za to, a jedna končetina upadne atd, atd. Já mám ale jiný problém: Celkově mám hru dohranou všechno na 100%, až na stavitele. Tam mám 88%, a už vážně nevím, co mám ještě nakupovat, abych mohl dosáhnout 100% jak ve staviteli, tak ve hře celkově (ve které mám 95,7%). Díky předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Losky mám úplně stejný problém jako jsi měl ty výše popsaný, ale stále nemůžu přijít na to, jak zprovoznit ten "prokletý" vor!! Nevzpomenš si , prosím tě!!??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.