Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

misa.k

Recommended Posts

Ahoj,hraju Kingdom of the Crystal Skull - part 2 a v podzemí jsem dostal svítící lebku,které se bojí pavouci.Došel jsem k přehrazené cestě s hodně pavouky a tam jsem myslím spravil vodovod,nebo co.Přes zahrazenou cestu se nedostanu,tak jsem šel z kopce do údolí,kde je na zemi namalovaný obrys panáčka za lega - bíle.Podél údolí vede cesta - asi k tomu kamení na cestě nahoře.Chodím pořád sem tam a na nic nemůžu přijít,asi jsem něco přehlídl.Už nevím,co dál :censored: :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Ahoj, já hraju PART 1 a už mám skoro vše, všechny postavičky i dopr. prostředky a 9truhel, jedna mi zbývá. Je u té rakety, ale jen je vidět jakoby skrytě. Už nevím, co dělat. Válí se mi všude lavičky a pak i dynamit:( Co teĎ? Mám vše, jen ještě mi chybí jedná zelená kostička

Odkaz ke komentáři

ty lavicky ani dynamit jsou k nicemu, taky nas to matlo .... odjel jsi vsechny zavody, odletel zavod s letadlem? Do nekterych misi se chodi 2x vetsinou ve dne a pak v noci když mas hotovo tak by ta sipka mela blikat zeleno zlute. Už je to asi 14 dni co jsme to hrali ale tusim že do vlaku se lezlo 2x, do baru taky do baraku v mestecku u rakety taky a pak jeste nekam.

Ty truhly u rakety musis nakonci rozbit a postavit z nich raketu...

Odkaz ke komentáři

To teď trošku nechápu, závody mám jak autem, tak tou ledničkou tak i letadlem. Všechny mise, kde jsem byl blikají žluto-zelenou šipkou, jen ta bonusová kola pořád jsou značeny žlutou šipkou. Už zkrátka prostě nevím, kde mi ta poslední truhla chybí:( Jinak to, že se z nich staví raketa vím. Každopádně díky za to, že už aspoň vím, že dynamit a lavičky jsou k ničemu, to mě dost mátlo. Já to hraju s mladou, tak všude jdeme ve dvou, tak jsme ty mise udělali na poprvé díky dvoum postavičkám

Odkaz ke komentáři

Byl jsi i v tom mestecku po vybuchu tak vpravo je misto u plotu pro holku na skakani a tam byl myslim taky poklad, a jeste si vzpominam nad tema kasarnama koukaj ze země krtci ty musis pomlatit lopatou ale nevim jestli za to byl poklad. Ale spis si myslim, že jsi neobjevil nejaky bonus level nebo jsi neco neprosel 2x.... Ja si vzpominam se se dalo lezt do Mestecko: bar2x, vrata z mestecka uplne v levem rohu dole, vrata pod hodinama, pak 2x vlak, 2x villa v mestecku zobiku, kasarny: tam toho byla spousta... podzemni kryt, kasarna, nejaky depo... vetsinou bonus levely... pak myslim na benzince do myčky ... vic takhle z hlavy už nedam hrali jsme to tak 14 dni zpatky

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
100%ˇz těhlech lego her je vždy na dlouho to jsou 10tky hodin než se to udělá ty mini kit true adventure a další vsechny postavy je to nadlouho

Ale to je přeci dobře že je to na dlouho :) aspon to clovek nedohraje za večer jako COD:MW2 ... ale je fajn že INDY2 neni jako jednička kde jsi musel s odemcenyma postavama projit celou hru znova a doobjevit mista kam jsi s puvodnima postavama nemohl :D

Odkaz ke komentáři

jj. V Tomhle je dvojka opravdu super. Člověk vlastně nehraje stejný kolo několikrát, jenom s různýma postavama. Naopak ty různý postavy používá k hraní kol pouze pro ně, průběžně v příběhu. ... Ale na druhou stranu stejně potom budete hrát některá kola vícekrát, abyste měli peníze na odemčení/koupení všech věcí ve hře které koupit jdou :)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Ahoj, nemůžu se hnout v misi Crystal Skull part 3. Chybí mi poslední truhla a nemůžu zkrátka rozlousknout, co to po mě chce. Jediný, co mě pořád napadá je, že nějak musím zprovoznit vor, ale chybí mi ještě 2 postavičky a v tom je možná problém. V seznamu misí, je to na spodním řádku uprostřed, do ty mě to pustit nechce. Z postaviček mi chybí třetí a pátá v druhém řádku:(

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Co se týče ohnivé sochy Kali, musíte ji hodit flašku s vodou přímo do její pravé nohy (z vašeho pohledu). U nohy se rozsvítí světýlko, jako bývává třeba před spínačem. To je vhodná chvíle pro Kraťase (Short Round), který si ddo nohy vleze a pak vyskočí Kali na hlave. Potom musíte stisknout tlačítko útoku, aby shodil Molu Rama. pak se na soše objeví úchytka pro bič, což je čas pro Indyho. Zatáhne za to, a jedna končetina upadne atd, atd. Já mám ale jiný problém: Celkově mám hru dohranou všechno na 100%, až na stavitele. Tam mám 88%, a už vážně nevím, co mám ještě nakupovat, abych mohl dosáhnout 100% jak ve staviteli, tak ve hře celkově (ve které mám 95,7%). Díky předem za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu