fox171 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute když rozšroubuju a vytáhnu hdd a připojím jej k počitači nestratím nějak záruku ? Je to hdd který jsem dostal k xboxu elite..... ne koupen zvlášt. Díky za odpověd dávám Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 pokud vím nehrabeš do konzole ale do hdd to je jako přislušenství ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute když rozšroubuju a vytáhnu hdd a připojím jej k počitači nestratím nějak záruku ? Je to hdd který jsem dostal k xboxu elite..... ne koupen zvlášt. Díky za odpověd dávám Thanks Zaruku na konzolu? Konzola sa posiela do servisu aj tak sama, bez nicoho, takze aj bez HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 JJ tak jo zitra tam pujdu nakopat ty avatary a motivy :) oboum davam thanks 8) Bohužel Credits ne protože me jeden z adminu dal upominku a obral me o credits. I kdyz si myslim ze to upomenuti nemuselo byt :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute když rozšroubuju a vytáhnu hdd a připojím jej k počitači nestratím nějak záruku ? Je to hdd který jsem dostal k xboxu elite..... ne koupen zvlášt. Díky za odpověd dávám Thanks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.