fox171 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute když rozšroubuju a vytáhnu hdd a připojím jej k počitači nestratím nějak záruku ? Je to hdd který jsem dostal k xboxu elite..... ne koupen zvlášt. Díky za odpověd dávám Thanks Citovat
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 pokud vím nehrabeš do konzole ale do hdd to je jako přislušenství ne? Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute když rozšroubuju a vytáhnu hdd a připojím jej k počitači nestratím nějak záruku ? Je to hdd který jsem dostal k xboxu elite..... ne koupen zvlášt. Díky za odpověd dávám Thanks Zaruku na konzolu? Konzola sa posiela do servisu aj tak sama, bez nicoho, takze aj bez HDD. Citovat
0 fox171 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2009 JJ tak jo zitra tam pujdu nakopat ty avatary a motivy :) oboum davam thanks 8) Bohužel Credits ne protože me jeden z adminu dal upominku a obral me o credits. I kdyz si myslim ze to upomenuti nemuselo byt :-D Citovat
Otázka
fox171
Čaute když rozšroubuju a vytáhnu hdd a připojím jej k počitači nestratím nějak záruku ? Je to hdd který jsem dostal k xboxu elite..... ne koupen zvlášt. Díky za odpověd dávám Thanks
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.