Martys33 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Ahoj,prosím o radu.Odešla mi tiskárna a chtěl bych teď multifunkční.Mám vyhlédlé tyto tři.Poraďte kterou vybrat. Jde mi hlavně o kvalitu tisku, doposud jsem měl Canon a teď se také přikláním k té Canon, že by měla nejkvalitněji tisknout,ale může to být jen můj pocit,že se mi ta značka líbí a že jsem jí doposud měl.No u Epsonu se mi líbí že má cartridge každou barvu zvlášť. Canon Pixma MP270 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J000000RWG HP Photosmart C4680 All-in-One http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J000000S43 Epson Stylus SX110 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J000000R5O Takže jak jsem již psal,jde mi hlavně o kvalitu tisku,a je mi jedno jestli má či nemá čtečku karet a displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Canon Pixma.. mám sice vyšší modely (celkem 2) ale super multifunkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyksos Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Já bych se přikláněl k tý první ta se mi zdá jako nejlepší já osobně mám HP ale kdybych moh tak jí beru taky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Taky bych bral Canon Pixma MP270, tož můj názor, já pokud kupuju tiskárny tak Canon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ja mam tu EPSON... uz je to ale nakej starsi model a kdyz sem to kupoval tak jeji vyhoda byla vtom ze barvy se dali menit jednotlive... takze kdyz ti dosla cerna - vymenis jenom cernou... u jinych to tak neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Canon ber:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Všechny tyto tiskárny jsou stejné, takže spíš zaléží na tom, jakou preferuješ značku. Já bych to viděl na Canon. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 mam pixmu 210 , na dokumenty super , obcas nejakej obrazek taky zvladne ... takze proc ne jenom ta tiskárna mi příde neskutečně velká takže bych šel do kanónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Doma máme Canon MP620 a jsme spokojení. Rozhodně neber HPcko, žerou dost barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Tu Epsonku bych nedoporucoval, nemam primo tuhle, ale jednu z teto rady a abych se priznal je uplne na nic, mel sem problemy s jejim pripojenim, sehnat funkcni drivery byl porod a co se tyce cardridge hruza a des. Je sice pekne ze kazda barva je solo a kdyz jedna dojde, da se dokoupit samostatne, ale jelikoz sem preferoval tisk jenom cernobile tak mi jako prvni odesla cerna, nez sem schrastil penize na novou, tiskarna nabydnula paradni funkci a to michani cerne z ostatnich barev, tak sem vesele tisknul dal, po case sem dokoupil cernu dal ji do tiskarny a co se nestalo tiskarna nechtela tiskout a to z jednoho prosteho duvodu nebyli barevne cartrigde, sokovalo me to ze sem chtel tisknout pouze cernobile, ale neslo to proc ? Odpoved je jednoducha, jakmile vam dojde jina barva nez cerna musite ji okamzite dokoupit jinak vam tiskarna nedovoli tisknout ani cernobile proto epson nikdy vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.