w0lf Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Zdravim, hledam lidi na hrani GoW2 a hlavne na udelani aichu viz jmeno thredu... S tema amikama se to fakt neda u 20tyho se odpojujou :D gamer tag w0lfff domluvime den a hodinu a projdeme to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 to se vazne nikdo nenajde ? :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 jááá, ale gow 2 si budu teprv kupovat, bud před vánocema nebo až na vánoce... :ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 no parada konecne nekdo... tak si me hod do FL a az budes mit gowa tak zahrajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unbewaffnet Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Já se taky rád přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 tak super se mnou uz jsme 3 jeste 2 lidi a muzem jit na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 ja takyy pocitej semnou louli1995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 bozi tak uz jen 1... a kdy kdo muzete? videl bych to na vikend... povymenuj te si nicky aby sme se meli vsichni ve FL a treba v sobotu by sme do toho mohli vlitnout... jeste jedne hrac ale chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ja bych taky sel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 jestli jde sasan ja nejdu ne delam si prdel :D jj v sobotu by me to vyhovovalo ale spis k veceru nebo v patek vecer gamertag : louli1995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 a gamertag? hod si me do FL a pisnete casy kdy by sme se do toho mohli v sobotu pustit nebo i jakej den se vam to hodi kdyby nesla sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 sobota by snad sla pokud mi do toho neco nevleze :) gamertag: Ichitsugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 se mnou nepocitejte sem v rakousku {do nedele nejsem doma} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Klidně jdeme na to.S trochou sebevědomí si dovolím tvrdit ,že jsem nejlepší hráč u nás.(v pořadí bývalá světová 11ctka,ale ted je hacklé skore a už to nemá cenu)Nick mám roman2277.A můžu vzít do hry i 2 hráče(hrajeme spolu na rozdělené obrazovce).Jinak 50 kolo na easy či medium nebude problém.(tam mám 50 vlnu ve všech 29 mapách)Na hard či insane to už chce sehraný tým.Zatím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 fajn... tak to je dobry vedet se mnou sme 3 a uz mam dost lidi co by slo takze by sme to mohli v sobotu uskutecnit co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Takže 25. prosince sem absoĺutně READY, GoW2 special edici budu mít na vánoce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 V sobotu budu hrát od 8-9 hodin ráno.Bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 ok tak to se snad uvidime jestli jeste nebudu nalitej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Už jsem připraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ader Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jdu do toho s vama nick ader456, tak si me pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ader Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 tak ten guardian mod mi vubec nesel dneska, tak se omlouvam,ale na hordu se tesim. Jestli mate nekdo chut si dat vecerni, pripadne nocni parbu, jsem pripraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ochránce mi taky moc nejde.(relativně).Jinak já hraji skoro denně,ale jen od rána do 18 hod. večera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Přidejte si mě MaeekyCZ taky zakalim GoW 2 třeba hned teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 To já hraju hordu hodně, ale převážně v nočních hodinách, to jest od 22 - 04 :) Přes noc je největší klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 To já hraju hordu hodně, ale převážně v nočních hodinách, to jest od 22 - 04 :) Přes noc je největší klid :)Myslíš že je přes noc klid? Hm...skoro všechny světové rekordy padly v našem čase okolo 4 ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.