skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 1. Stáhnu kodeky když nemám aktivovaný xbox live, ale propojenej kabel s PC mám? 2. Pokud ano, kam se to ukládá? 3. pomůže mi před případným stažením odpojit HDD, vyndat katu a DVD z mechaniky? 4. Nebo pomůže založit úplně novej profil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Kodeky jinak nez pres Xbox Live primo do Xka nestahnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 No a není tady nějaká hodná duše co by mi s tím googlením pomohla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 zde mas navod , bohuzel ho nemam odzkousen http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Auto update z flash disku mozny neni . Nejjednodussi je pripojit se na live a kodeky to stahne samo pred prehranim filmu . Ale pokud mas flashlou konzoli neriskoval bych to :) Kazdy kdo ma modifikovanou konzoli musi pocitat s problemy a nefunkcnusti neceho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 no testnu to. za tohle nic nedám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Ten postup je samozřejmě funkční, jinak by ho nezveřejňoval moderátor dotaz: proč si neaktivuješ live ? Není pravidlem, že po připojení k live dostaneš automaticky ban, dost lidí přežilo, ale většina na live umřela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
1. Stáhnu kodeky když nemám aktivovaný xbox live, ale propojenej kabel s PC mám?
2. Pokud ano, kam se to ukládá?
3. pomůže mi před případným stažením odpojit HDD, vyndat katu a DVD z mechaniky?
4. Nebo pomůže založit úplně novej profil??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.