skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 1. Stáhnu kodeky když nemám aktivovaný xbox live, ale propojenej kabel s PC mám? 2. Pokud ano, kam se to ukládá? 3. pomůže mi před případným stažením odpojit HDD, vyndat katu a DVD z mechaniky? 4. Nebo pomůže založit úplně novej profil?? Citovat
0 Bitchy Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 Kodeky jinak nez pres Xbox Live primo do Xka nestahnes. Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 No a není tady nějaká hodná duše co by mi s tím googlením pomohla??? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 4, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 zde mas navod , bohuzel ho nemam odzkousen http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Auto update z flash disku mozny neni . Nejjednodussi je pripojit se na live a kodeky to stahne samo pred prehranim filmu . Ale pokud mas flashlou konzoli neriskoval bych to :) Kazdy kdo ma modifikovanou konzoli musi pocitat s problemy a nefunkcnusti neceho ... Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 no testnu to. za tohle nic nedám :) Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 Ten postup je samozřejmě funkční, jinak by ho nezveřejňoval moderátor dotaz: proč si neaktivuješ live ? Není pravidlem, že po připojení k live dostaneš automaticky ban, dost lidí přežilo, ale většina na live umřela :) Citovat
Otázka
skolni.flakac
1. Stáhnu kodeky když nemám aktivovaný xbox live, ale propojenej kabel s PC mám?
2. Pokud ano, kam se to ukládá?
3. pomůže mi před případným stažením odpojit HDD, vyndat katu a DVD z mechaniky?
4. Nebo pomůže založit úplně novej profil??
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.