rockyzz Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Takže hledám pařany co by zahrály GTA:EFLC.... Oba dva datáče.... Mužem dát tu spolupráci, deatmatch, TDM, party mode ale hlavně freemode..... Takže pište mužem dát kdykoliv, kdyžtak mužem domluvit náký datum kdy si nás zahraje hodně..... Takže napište rád zahraju UPOZORNUJU! Normální GTA IV nemam takže pouze datadisky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Takže hledám pařany co by zahrály GTA:EFLC.... Oba dva datáče.... Mužem dát tu spolupráci, deatmatch, TDM, party mode ale hlavně freemode..... Takže pište mužem dát kdykoliv, kdyžtak mužem domluvit náký datum kdy si nás zahraje hodně..... Takže napište rád zahrajuUPOZORNUJU! Normální GTA IV nemam takže pouze datadisky!!! já se přídávám :wohow:, oba dva datadisky dohrané ->1010/1500 ajchů, nick urnacr, hlavně bych chtěl zkusit padák ve dvou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Přidám si tě potom.... :) Kdy mužeš dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Přidám si tě potom.... :) Kdy mužeš dát? mohl bych dát možná dneska večer, tak v 11 anebo zítra odpoledne, tak kolem 4, 5 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AjinCZE Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ahoj.Dneska s váma klidně zapařim a zítra odpůlne taky.Pošlete dyžtak pozvánku,pokud budete chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 dneska mužem dát no, ale jinak ja končim každej den tak v 18:30 takže jedině odpoledne... večer tu nejsem.. většinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 xbox mam par dní jen co se naučím trochu střílet na joypadu tak bych dal taky :) ale zatim to sřílení těžce nezvládám celej život jsem střílel na myši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak už chcete nekdo někdy dát to GTA ? AKora mi musite poradit ja se to dela abych hrál přez net s váma jeste jsem to nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nulam Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 (upraveno) .............................................. Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem nulam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mám xko asi týden takže to moc nedávám ale můžem zahrát...PrimePepiCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 pridejte si me mates361CZ mam jenom datace diky caw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Okej, tak si pak domluvíme datum a zapaříme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 pisnete sem pak termin přidal bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ja bych se tez pridal, gamertag ZidielCZ mam i obyc gta iv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danda1468624510 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 hele já ho mám taky tak si mně přidejte Xbox live gamertag Danda54xbox ICQ:433630470 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danda1468624510 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 oprava:Danda54xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Hrajete tu někdo vůbec gta LIVE ?? Rád bych se přidal, když už to tu píšu zeptám se online hraju teprve třetí den O:-) a je v gta (no vlastně i jinde!?) možnost vyhledávat servery, nebo různý hry (myslím to tak, že budu mít na výběr např. různých death match). Díky za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.