Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sázení na beterz

kakao

Recommended Posts

Našel jsem na internetu tuto stránku, zaregistrujete se a dostanete 10 000 bodů, pak sázíta na zápasy(rugby,tenis,hokej,fotbal,...), své body, vždycky když klesnete pod 10 000, automaticky se vám body doplní zase na 10 000 při registraci zadejte kód FEEDMYAPP a dostanete 5 000 bodů zdarma, body získáváte i za refy, 1 ref - 5 000 bodů.

V podstatě je to něco jako lockerz, ale máte šanci dostat více, pro příklad PSP GO/PS 3 slim stojí 8 500 000 bodů, poukázka na amazon $70 stojí 1 500 000.

Prosím regněte se pode mě, díky:)

[url]http://beterz.com/?Referer=10302[/url]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak to nevím,každopádně zatím když někdo něco vyhrál,tak to vždy dostal...ted někdo vyhrál právě to PS3 a psal mi,že je na té stránce od srpna...ale dá se vyhrát třeba i 250g box francouzské čokolády za 325 000

mě to docela baví :) stačí sázet na tutovky a časem si něco objednáš.

EDIT: tak ted zrovna beterz upgradujou

Odkaz ke komentáři

diky za refer...tak to nevim proč ti dali jenom 5k...mě dali normálně 10k,jestli chceš ještě těch dalších 5k tak zkus napsat na forum,mají tam pár lidí z beterz co vždycky odpoví

EDIT: přijal jsem tvou žádost,tak jestli ti ty body došly,tak to bylo tím.

Odkaz ke komentáři

dyt je to jak to zasrany picerz smazte to modi mg

no hlavně že tys byl jednim kdo tu začali s lockerz otravovat vid? :D navíc ted když se ví že to neni scam :P ... tomu nadáváš akorát protože to dělá většina a chceš bejt samozřejmě hustej a nebejt pozadu takže... :)

Odkaz ke komentáři

docela zajimave ale par otazek pred tim nez se registruju ... jak je to s poplatkama je to placene nerad bych se zaregistroval nekam za co bych musel platit ... jak je to s bodama jak je ziskam krom sazeni na fodbal atd ... par informaci o tom projektu jen stranka s registraci mi hold nestačí

Odkaz ke komentáři

docela zajimave ale par otazek pred tim nez se registruju ... jak je to s poplatkama je to placene nerad bych se zaregistroval nekam za co bych musel platit ... jak je to s bodama jak je ziskam krom sazeni na fodbal atd ... par informaci o tom projektu jen stranka s registraci mi hold nestačí

Nic se neplatí.Možná by tě mohlo odradit,že abys mohl vyhrát cenu,musí si tě potvrdit pomocí telefonního čísla,to tam jenom napíšeš a přijde ti SMS s kodem kterej tam napíšeš.Ale to mě taky nic nestálo.

Body se dají získat bud sázením,nebo refferováním,nebo tím,že stáhneš nějakej toolbar do prohlížeče(za to je ovšem pouze pár set bodů)

Odkaz ke komentáři

Tak ceny si můžeš vybrat kdykoliv a tahle hra je spíš o trpělivosti...kdo si počká,ten se dočká :) a taky o štěstí.Tak třeba basketballovej míč stojí 700k,iPod nano 3 000 000 je nesmyslně drahej,Amazon £40 or $70 Gift Certificate za 1 500 000...těch cen tam zas tak moc není,ale víš,že je maj na skladě.Podle toho co se píše na foru budou ceny přibývat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu