kakao Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Našel jsem na internetu tuto stránku, zaregistrujete se a dostanete 10 000 bodů, pak sázíta na zápasy(rugby,tenis,hokej,fotbal,...), své body, vždycky když klesnete pod 10 000, automaticky se vám body doplní zase na 10 000 při registraci zadejte kód FEEDMYAPP a dostanete 5 000 bodů zdarma, body získáváte i za refy, 1 ref - 5 000 bodů. V podstatě je to něco jako lockerz, ale máte šanci dostat více, pro příklad PSP GO/PS 3 slim stojí 8 500 000 bodů, poukázka na amazon $70 stojí 1 500 000. Prosím regněte se pode mě, díky:) [url]http://beterz.com/?Referer=10302[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 a cen je taky omezeny mnozstvi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak to nevím,každopádně zatím když někdo něco vyhrál,tak to vždy dostal...ted někdo vyhrál právě to PS3 a psal mi,že je na té stránce od srpna...ale dá se vyhrát třeba i 250g box francouzské čokolády za 325 000 mě to docela baví :) stačí sázet na tutovky a časem si něco objednáš. EDIT: tak ted zrovna beterz upgradujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Posílají do České Republiky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Někdo se tam ptal jestli posílají do Polska a prý ano...takže do česka by měli taky...firma je francouzská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 hele me dali jenom 5000 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 diky za refer...tak to nevim proč ti dali jenom 5k...mě dali normálně 10k,jestli chceš ještě těch dalších 5k tak zkus napsat na forum,mají tam pár lidí z beterz co vždycky odpoví EDIT: přijal jsem tvou žádost,tak jestli ti ty body došly,tak to bylo tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ok ale mel bych dostat jeste deset ne dyz sem napsal ten kod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Pokud ti ten kod nefunguje,tak už asi není platnej(já ho nezadával) btw. kolik máš teda tech bodů?10k nebo 5k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 5k bodu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Diky za přihlášení,klidně ti,co se pode mně regli napište sem a dám vám thx...za další se nebudu zlobit :) odměním se thanksem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak sem se registroval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Jud se regnout:) EDIT Registrováno a mám 15K bodů:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 dyt je to jak to zasrany picerz smazte to modi mg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 dyt je to jak to zasrany picerz smazte to modi mg no hlavně že tys byl jednim kdo tu začali s lockerz otravovat vid? :D navíc ted když se ví že to neni scam :P ... tomu nadáváš akorát protože to dělá většina a chceš bejt samozřejmě hustej a nebejt pozadu takže... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 heleď te se proč to tu nemůže zůstat když se nebude zakládat 20 topiců o tay tom denně... for kuba741:tys tay taky o lockerz začal něco jako:přihlaste se pode mne apod. tak zavri vrata,hubu,drz*u atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 hm:):).):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Týjo,přijdu domů a mám 35k jenom za refy :):) moc dík a napište sem všichni kdo se pode mně regli ať se odměním :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 jj nemáš zač :D teď sem vyhrál 20k díky ferrerovi(včera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 docela zajimave ale par otazek pred tim nez se registruju ... jak je to s poplatkama je to placene nerad bych se zaregistroval nekam za co bych musel platit ... jak je to s bodama jak je ziskam krom sazeni na fodbal atd ... par informaci o tom projektu jen stranka s registraci mi hold nestačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 du se regnout, doufam ze nebude omezene mnozstvi cen jako na Lockerz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 docela zajimave ale par otazek pred tim nez se registruju ... jak je to s poplatkama je to placene nerad bych se zaregistroval nekam za co bych musel platit ... jak je to s bodama jak je ziskam krom sazeni na fodbal atd ... par informaci o tom projektu jen stranka s registraci mi hold nestačí Nic se neplatí.Možná by tě mohlo odradit,že abys mohl vyhrát cenu,musí si tě potvrdit pomocí telefonního čísla,to tam jenom napíšeš a přijde ti SMS s kodem kterej tam napíšeš.Ale to mě taky nic nestálo. Body se dají získat bud sázením,nebo refferováním,nebo tím,že stáhneš nějakej toolbar do prohlížeče(za to je ovšem pouze pár set bodů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Prosimte kakao muzes mi napsat priklad kolik stoji tak naka cena a jak dlouho budu na to setrit bodiky at vim jestli to ma cenu.A jeste jedna otazka ty ceny si muzu vybrat v klidu kdykoliv (stale skladem) nebo to je jak na lockerz? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 skoda ze to neni cesky, ale mozna casem bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Tak ceny si můžeš vybrat kdykoliv a tahle hra je spíš o trpělivosti...kdo si počká,ten se dočká :) a taky o štěstí.Tak třeba basketballovej míč stojí 700k,iPod nano 3 000 000 je nesmyslně drahej,Amazon £40 or $70 Gift Certificate za 1 500 000...těch cen tam zas tak moc není,ale víš,že je maj na skladě.Podle toho co se píše na foru budou ceny přibývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.