Steve Fox Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 co si o tyhle hře myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 co si o tyhle hře myslíte? hele podle videii docela dobry uvazuju o koupi spis shanim to za rozumnou cenu ty videa bylu supr a ta grafika taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 taky uvažuju o koupi viděl jsem jí naživo připadalo mi to jako Lost Planet ale nemělo to takový nádech nebo prostě tomu něco chybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Ehm, hra podle filmu... No když to vyjde ještě před fimem, tak by taky mohla dopadnout líp než jiné licence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 no ja ji dostal pod stromek možnosti je tam opravdu plno jde nastavit i na 3d ale nevim jake brýle k tomu sou potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Videa sou pekny, prumerne hodnoceni neco malo pres 60%, takze hratelne by to byt mohlo. Nastesti mam, ale zasobu mnohem lepsich her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 No podle recenzí je to prý pěkná kravina8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo a postava je tam nějak moc na levo sem zvykli že byva uprostřed by mě zajimalo jesli to de nastavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 má tuhle hru někdo na výměnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Co na to říkáte? Asi budu kupovat tak mě zajímá váš názor? Je tam multiplayer typu připojíš se a zahraješ nebo se tam získává nějaké hodnocení atd. atd.? Jaká je asi herní doba? Nemám si radši vzít AC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já bych ti radši doporučoval toho Assassin'S Creed II ... avatar byl docela nudný ... a umě má hodnocení tak 1,5/10 a AC II 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 u Avatara taky uvažuji o koupi a jsem docela přesvedčenej jestli si viděl film a líbil se ti tak je to parádní doplněk je to prý jako Lost Planet a jestli tě to bavilo tak je to napohodu jestli prostě chceš střílet bez myšlení a užívat si zajimaví svět tak Avatara, a AC je taky určitě parádní titul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Právě že film me úplně nadchnul a taky se mi velmi líbolo to létání v Avatar:The Game, ale zase abych nekoupil nějakou kravinu když už je to tak drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 tak si počkej tyhle hry podle filmů jdou rychle dolů tak do měsíce možná dříve cena spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Kouknu ještě na recenze a pa kse rozhodnu, páč teď už nemám co hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 rasši bych doporučil assassins creed 2 mán 2x delší dobu lepší grafiku a příběh neváhej a kup AC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 rasši bych doporučil assassins creed 2 mán 2x delší dobu lepší grafiku a příběh neváhej a kup AC2 souhlasím se scarecrow ... protože avatar je dobrej spíše jen film .. jinak hra podle mě NE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 kup si AC2 budeš nadšenej podle recenzí atd je to skvělý a určitě lepší než Avatar můj názor byl předtím moc zkreslenej protože jsem byl zaujatej tak sry a až jednoho dne za pár měsíců půjdeš a nebudeš vedět co hrát koupíš si za 3kilča toho Avatara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=75770&highlight=avatar:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Čaute chci se zeptat jestli se da v kampani zmenit misto toho vojaka(RDA) na toho modryho hypíka. Jako abych hral za ty modre. Nebo musim hrat za vojaka a od pulky hry budu modry ?(Jako film) Za ty RDA me to moc nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Čaute chci se zeptat jestli se da v kampani zmenit misto toho vojaka(RDA) na toho modryho hypíka. Jako abych hral za ty modre. Nebo musim hrat za vojaka a od pulky hry budu modry ?(Jako film) Za ty RDA me to moc nebere... jj až později budeš hrat za Navi asi jak v tom filmu až přejdeš do toho těla,chvili tak a chvili tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Hej ale ja furt hral za cloveka a hral sem proti navum. Potom sem lital na ruzne mista, potom sem mel quest zajit za nejakym generalem(odm navu) a tam bylo jestli RDA nebo NAVI tak sem dal navi. Potom byli navi moji kamosi, a delal sem Questy pro ne. Zabíjel sem RDAky ale ja sem byl taky furt jen clovek. Dneska sem hral a hral az sem dosel k nakemu stromu. Osedlaly me ty semena toho stromu, priletel naky borec na ptakovi cosik pomlel a pak titulky. ZA NAVI SEM SI VUBEC NEZAHRAL. MYSLITE ZE JE TO KONEC ? Hru sem pak spustil znova a dal continue. Objevil sem se vedle RDA babky ktera premistuje. Zadne Q nic. pls help me :( EDIT:Ano projel sem to ... ale kde se mam promenit v toho nava ? tady sem vojak a on je uz nav EDIT !!!: ZKUSIL SEM DAT NOVOU HRU... HRAL SEM ZA CLOVEKA A PAK SEM SE POVINE MUSEL PREMENIT NA MODREHO.. A POTOM BYLA MISE A TAM SEM MEL ZABIT BUD NAVIHO NEBO GENERALA OD LIDI.. ZABIL SEM TOHO CLOVEKA A UZ SEM U NAVU... Tak at se nekdo netrapi tak jak ja :) (Babu si nedavejte je skareda :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Westcoast_1989 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Zdravím, chci se jen zeptat. Dohrál jsem hru za obě strany, teď sbírám trofeje a zajímá mě co znamená přesně ,,Dokonči všechny Sector Challenge". Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.