FreeMan Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 V internetovém obchodě supergamer jsem našel zajímavou verzi produktu Logitech G13. Podle nich totiž obsahuje speciální verzi displeje koukněte na to sami... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 to neznas? tenhle display vsechno zobrazuje jako bys byl na drogach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Zatim jsem se s takovým displejem nesetkal, ale přemejšlim že bych objednal třeba to zvyšuje skill ve hraní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Zatim jsem se s takovým displejem nesetkal, ale přemejšlim že bych objednal třeba to zvyšuje skill ve hraní :D si vem rovnou 2, to pak budes nej v CR ;) Tyhle blbustky stoji akorat prachy :D Ja bych si to asi nekoupil... (existuji i mnohem levnejsi nez tyhle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 peknej displaj jinak je to docela blbustka kamos to ma doma a je to k nicemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Tyhle věci používají profesionálové css a call of duty, protože jsou několikrát citlivější než obyčejná klávesnice a zvyšují tak reakční čas. Ikdyž tohle asi nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.