FreeMan Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 V internetovém obchodě supergamer jsem našel zajímavou verzi produktu Logitech G13. Podle nich totiž obsahuje speciální verzi displeje koukněte na to sami... :cheesygrin: Citovat
SupiK™ Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 to neznas? tenhle display vsechno zobrazuje jako bys byl na drogach :D Citovat
FreeMan Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 Zatim jsem se s takovým displejem nesetkal, ale přemejšlim že bych objednal třeba to zvyšuje skill ve hraní :D Citovat
Sim3to Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 Zatim jsem se s takovým displejem nesetkal, ale přemejšlim že bych objednal třeba to zvyšuje skill ve hraní :D si vem rovnou 2, to pak budes nej v CR ;) Tyhle blbustky stoji akorat prachy :D Ja bych si to asi nekoupil... (existuji i mnohem levnejsi nez tyhle) Citovat
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2009 peknej displaj jinak je to docela blbustka kamos to ma doma a je to k nicemu... Citovat
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2009 Tyhle věci používají profesionálové css a call of duty, protože jsou několikrát citlivější než obyčejná klávesnice a zvyšují tak reakční čas. Ikdyž tohle asi nic moc. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.