Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Notebook bez inst. disku WIN 7

Otázka

Odesláno

Zdravím

Včera jsem si koupil notebook Lenovo G550A , ve kterém byly předinstalovány Win 7 Home premium . Hledal jsem ovšem v krabici něco jako instalační disk , kdyby bylo třeba za pár let notebook přeinstalovávát. Jediné co mám je teda jen licence od microsoftu s licenčním kódem.

Moje otázka zní: Jak bude probíhat reinstalace? Stažení systému z internetu a následně aktivace na ploše prez ten klíč? Nebo je tam ten systém pouze jednou?

Diky za odpověď

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Zdravím

Včera jsem si koupil notebook Lenovo G550A , ve kterém byly předinstalovány Win 7 Home premium . Hledal jsem ovšem v krabici něco jako instalační disk , kdyby bylo třeba za pár let notebook přeinstalovávát. Jediné co mám je teda jen licence od microsoftu s licenčním kódem.

Moje otázka zní: Jak bude probíhat reinstalace? Stažení systému z internetu a následně aktivace na ploše prez ten klíč? Nebo je tam ten systém pouze jednou?

Diky za odpověď

Tak pokud máš legální licenční klíč, tak si klidně stáhni home premium z netu z warez sceny a tím klíčem se jednoduše legalizuje a nebo si myslím, že jim můžeš i napsat (Microsoftu) vyber si

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu