skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Zdravím Hdd je zapojenej, ale není vidět. Neví někdo čím to může být?? Koukal jsem i do Správce zařízení do Přidat hardwarem a tam to píše že funguje správně. Mam win XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Neuvidis ho, musis pouzit porgram Xplorer360, zapnes a das Drive > Open > Hardrive or memcard... pak uvidis Partition Harddisku a kopcis apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 a nějakej link na stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Ou THX. Snad to pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 tady ho máš http://360mods.net/index.php?file=details&id=77&name=Downloads pojede to, proč by to nejelo, pokud ho vidíš řádně ve správci zařízení, tak tím tuplem. Jen tak na okraj... máš skvělou přezdívku :) ta by seděla na mě, za časů mých školních let :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím
Hdd je zapojenej, ale není vidět. Neví někdo čím to může být??
Koukal jsem i do Správce zařízení do Přidat hardwarem a tam to píše že funguje správně.
Mam win XP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.