Salazar Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 K Nokii jsem dostal 2GB pam. kartu ale do mobilu jsme si dal jinou a na tý 2GB je složka EXTRA a nejde odstranit a už mi celkem leze na nervy :D Je nějaká možnost jak jí odstranit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Naformátuj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 přesně tak, pokud ti to bude psát, že nemáš dostatečná práva, proveď to jako administrátor edit: samozřejmě pokud to děláš přes pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Naformátováno a otravná složka už není xD děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Naformátováno a otravná složka už není xD děkuju :) nemáš zač, ale máš tu thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
K Nokii jsem dostal 2GB pam. kartu ale do mobilu jsme si dal jinou a na tý 2GB je složka EXTRA a nejde odstranit a už mi celkem leze na nervy :D
Je nějaká možnost jak jí odstranit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.