Cartman182 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Zdravím Mám HP Pavilion DV5-1110el Nvidia 9600GT 2 jádro Intel 2ghz 4 GB ram Windows 7 Ultimate Z ničeho nic se mě začali sekat hry, hraju nromálně třeba 3 minuty, pak se to tak minutu až 2 seká a pak to zase jede normálně a pak zase seká... ovladače sem dal nejnovější. NEvíte čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 u vsech her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 To múže být způsobeno přehříváním notebooku. Zkus oddělat zadní kryt a profoukat větráky. Ale nevím jak je to u HP, ale pří odstranění plomby můžeš přijít o záruku. Třeba u MSI to tak není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Sasa - U dvou nově staženejch (DIRT 2 a Saboteur) žádné jiné sem nezkoušel zatím Twiggy - U HP ani plomba není, nebo spíš já už ju tam nemám...zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 to můžou dělat právě třeba jenom ty stažený hry, vyzkoušej nějaký origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 pokud je notebook ze spoda horky tak to bude prehrivanim, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Teď sem zkusil PES 10 a to nedělá (není to taky ale origo)... přece mi to nebudou dělat jenom tyto dvě hry, když to nikomu jinýmu nedělá ? sasa - notebook byl horký aji před 3 měsícema a hry se nesekaly ... tím to bude asi těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 a vyzkousel jsi to dat na nizsi rozliseni? v nejakych castech hry muzou byt narocnejsi textury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Ano zkusil, dělá to i na minimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 to bude těma hrama-třeba sou špatně cracknutý, to se stává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Pokud to dělá i při snížení detailů, rozlišení, atd. tak to bude nejspíš hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Hrama to není, je to bohužel tím přehříváním :( měl sem teĎ note nad stolem a jelo to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Hrama to není, je to bohužel tím přehříváním :( měl sem teĎ note nad stolem a jelo to v pohodě. Tak přece :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak přece ne aji když je to pročištěný a daný nad deskou stolu, tak se to stále seká PS : Hra to nedělá, protože na stoláku to jede jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Mám HP Pavilion DV5-1110el
Nvidia 9600GT
2 jádro Intel 2ghz
4 GB ram
Windows 7 Ultimate
Z ničeho nic se mě začali sekat hry, hraju nromálně třeba 3 minuty, pak se to tak minutu až 2 seká a pak to zase jede normálně a pak zase seká... ovladače sem dal nejnovější.
NEvíte čím to může být ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.