NiSilver Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Zdravím, dneska jsem byl v tescu a měli tam slevněnou 8 gb kartu SanDisk z 1300 na 329, vzal jsem jednu, že zkusím jestli není fake a nebyla! takže doporučuju :) Za tu cenu by ji měl vzít každej už jen z principu :) Credits za tip neodmítnu ;) PS: je to MS Pro duo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 v jakym tescu ? v jakym městě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 http://dobirkamobil.cz/telefon-doplnek/vsechny/Sandisk-Micro-SD-8GB-SDHC-Card-Ultra-II Je to ona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiSilver Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 TESCO v brně v Campusu... Nene, je to MemoryStick Pro Duo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 já to zkouknu v tescu u vankovky kdyby nahodou tam byla:-D tak ji koupim:-D a pak zase prodám:-D jo a sprav si název topiku já myslel ze je topik o nejakym aute:-D kdyz tam je bezte si koupit karu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiSilver Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Taky na to koukám :D Taky sem přemýšlel že koupím a prodám, ale sou vánoce a nemám dost peněz :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 jo no ja taky ne ale pokud budu mit jeste penize kdyz to uvivdim tak to koupim.-D ted jsem planoval darky z alza.cz a zatim vychazim tak tak:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 myslite ze na slovensku bude tiez? ak hej som obleceny a vyrazam nakupovat :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Díky za typ ,určitě se tam zajedu kouknout ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak ja jsem sice z Chebu, ale hned beru prachy a taky se jdu kouknout do teska :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak sem jich koupil 10 a fšechny jsou nofake. hned v pondělí začnu prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 je to teda i v praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak v Chebu je nemaj...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jak to znam tak vsechny tesca maj akce stejné ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 V Karviné taky nejsou :cry: ale snad během týdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jo v praze v letnaněch jsou a ještě sem je viděl v nabídce v kralupech nad vltavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 nevite jestli ji maji v Kromeříži nebo v Brně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4ST Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Kdyby to bylo ve více Teskách tak je to určitě i v letáku, hold tu akci udělali jenom v Brně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 a proč to teda měli v tescu v praze letnaněch a v kralupech nad vltavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurca Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak to doufam, ze budou mit i v Jihlave. Zajdu mrknout zejtra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Takže v Praze v letňanech je mají jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Doufám že si tam nějaký nechal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jo v praze v letnaněch jsou a ještě sem je viděl v nabídce v kralupech nad vltavou Kdes je tam v těch Letňanech viděl, já byl tam vpravo u elektroniky a nikde jsem je tam za tu cenu nenašel... :( byly tam asi jen za cca 800 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 já sem zašel za nějakym maníkem a zeptal sem se ho jestly tu maj ty levný pamětovky memory stick pro duo a on mě zavedl k nějakýmu pultu u tý eloktroniky a tam je vytáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K!NG Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 tedka jsem prijel z tesca v Kralupech a vubec tam zadnou akci nemeli, co jsem se ptal ani o tom nevedeli, akorat tam byla za 700kc 4GB karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.