Kalic1468623545 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Zdárek lidi, chci se zeptat co je lepsí a a vcem??!Jestli Redukce PhotoFast 5400 nebo Memory Stick pro Duo Mark2 MagicGate? Díky! Sorry ,ale nikde jsem to tady nenasel:sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Porovnání Photofast CR-5400 Pozitivní : možnost zvýšení kapacity Negativní : u pomalých karet rychlost načítání v PSP MS Pro Duo Pozitivní : rychlost je zaručena pokud je nofake max.kapacita 32GB Ceny jsou trošku rozlišné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 já mám photofast mám tam Dve 4GB SANDISK a ta karta načita rychlejinež kamosova MSPD 8GB MARK 2...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.