AleksM Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Mám takový zádrhel v této hře.. Začal jsem Road to Wrestlemania za Randy Ortona a myslím Week 4 je match proti Undertakerovi "Hell in a Cell" a dostal sem úkol ho hodit zezhora klece dolů a nevím jak na to.. Neví někdo jak ho dostanu nahoru? Předem dík moc za rady, Aleks.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 musí tam vílezt sám skus tam dávat šipky nahoru abys machroval a on tam vleze snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 No on je problém, že já nějak nevím jak nahoru vylézt, v zápase kdy musím jako první vylézt z klece normálně vylezu, ale tady ne.. EDIT: Tak už jsem nahoru vylezl (nevšiml jsem si rozkopávacích dveří), dokonce už jsem ho dostal nahoru (undertakera), ale teď nevím jak ho shodit :D Zkuste prosím ještě poradit..Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 to hraješ raw 10 a tam se dělat i nejaky ukoly?....ja hraju jenom bitky a nevite jak mam vytahnout ty veci z pod podia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak už jsem nahoru vylezl (nevšiml jsem si rozkopávacích dveří), dokonce už jsem ho dostal nahoru (undertakera), ale teď nevím jak ho shodit :D Zkuste prosím ještě poradit..Díky moc zkus O....melo by to fungovat to hraješ raw 10 a tam se dělat i nejaky ukoly?....ja hraju jenom bitky a nevite jak mam vytahnout ty veci z pod podia... musis prijit k prostredku, natocit se smerem k ringu a zmacknout X a ty ukoly ty mas v Road to Wrestlemania.. tam si vyberes jednoho wrestlera a s nim plnis pribeh, a v nekterych zapasech mas ukol, ktery kdyz splnis, odemkne se ti nejaka nova vec (kostym, arena, zapasnik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.