kocour65 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mate nekdo zkusenosti a posatrehy s touto ceskou hrou - jak se ovlada temi spec ovladaci a jaka je to zabava ve vice lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Hra je to celkem dobrááá , ale myslim že za čas tě to omrzí.Ty ovladače jsou klasický prostě klikneš na stejnou barvu jako má spávná odpověd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Budu si hru kupovat na vánoce, doporučujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Vypadá to dobře, škoda,že na nás Xkaře zase zapoměli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Vypadá to dobře, škoda,že na nás Xkaře zase zapoměli... ne oni na nas nezapomenali ! toto je ps3 exkluzive.....od sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Hra je to celkem dobrááá , ale myslim že za čas tě to omrzí.Ty ovladače jsou klasický prostě klikneš na stejnou barvu jako má spávná odpověd. :) proč by to mělo omrzet ? Tebe to přestalo bavit ? Mně to přijde jako zábava na dlouho - ve více lidech tedy ... ale nemám to, takže nevidím případné možné zápory této hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Taky by se mi ta hra celkem líbila, ale 1300,- Kč se mi zdá poměrně dost, na to že v jednom bych to nehrál a tak by ta hra byla využita tak jednou za 14 dnů. Podle mě by byla přijatelná cena tak 800-900 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tomas_2002 máš možnost to hrát on-line a cena 800-900 kč je diskutabilní . . . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 tak to mám na vánoce a jsem zvědav, jestli to bude taková zábava, jakou si od toho slibuju ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.