lama37 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdravim nevíte čim to může bejt když sem si před časem vypálil nějaký koncerty tak sem je normálně v xku přehrál ale když sem je zkusil teď tak už nejdou ale komp je přehraje:cry:. Díky za všechny odpovědi Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdravim nevíte čim to může bejt když sem si před časem vypálil nějaký koncerty tak sem je normálně v xku přehrál ale když sem je zkusil teď tak už nejdou ale komp je přehraje:cry:. Díky za všechny odpovědi ????????????????????????? musíš to trošku upřesnit.... jaký to má kontejner ty koncerty? použij media info Citovat
0 F4ST Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 jakej smysl má citovat první příspěvek??? Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdravim nevíte čim to může bejt když sem si před časem vypálil nějaký koncerty tak sem je normálně v xku přehrál ale když sem je zkusil teď tak už nejdou ale komp je přehraje:cry:. Díky za všechny odpovědi Zeby uz zle citanie mechaniky? Aj ine DVD s filmom, koncertom ti nejde? Citovat
0 lama37 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Všechny dvd s filmama dou ale ani jeden koncert nejvíc mě re*e že to po vypálení to šlo ale zhruba po dvou měsících už ne. A zkusil sem jeden vypálit znova a de a vypaloval sem ho na stejný dvd stejnou rychlostí. Takže fakt netušim Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Všechny dvd s filmama dou ale ani jeden koncert nejvíc mě re*e že to po vypálení to šlo ale zhruba po dvou měsících už ne. A zkusil sem jeden vypálit znova a de a vypaloval sem ho na stejný dvd stejnou rychlostí. Takže fakt netušim To mas ake DVD? Dlho nezostanu citatelne...PC mechaniky su "ine", tie lepsie citaju aj stracajuce sa data. A tie DVD co nesli na X360 si skusil na nejakom DVD prehravaci? Citovat
0 lama37 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 No dvd sou verbatim a dvd přehrávač to taky přehraje a teď mi to jeden načetlo ale asi po dvou minutách se to seklo Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Verbatim, zaujimave...niekedy sa aj nepodarky vyskytnu. Ale asi bude treba riesit napalovacku, ak je stara. Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 jakej smysl má citovat první příspěvek??? jo to mi nějak nedošlo :) Citovat
0 lama37 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 No vypalovačka je stará přes dva roky ale hry vypaluje v poho tak to zkusim vypálit u kámíka ten teď kupoval novou a uvidí se Citovat
Otázka
lama37
Zdravim nevíte čim to může bejt když sem si před časem vypálil nějaký koncerty tak sem je normálně v xku přehrál ale když sem je zkusil teď tak už nejdou ale komp je přehraje:cry:. Díky za všechny odpovědi
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.