Exter999 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ahoj,bohuzel nikde na netu nemuzu najit delku dobijeciho kabelu. Tak jsem se vas chtel zeptat jak je dlouhy kabel u play&charge kit. Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Od USB portu až po obladač 178 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Diky,tak je nahovno.:-)Jelikoz od Tv to mam k sedacce 3m.Bych jednine musel koupit usb prodluzku.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Diky,tak je nahovno.:-)Jelikoz od Tv to mam k sedacce 3m.Bych jednine musel koupit usb prodluzku.:-) moje rada - kup 4x nabijeci 2300mAh energizer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Spis kdyz uz tak si jich koupim 8:-)Abych mel zalozni do obou ovladacu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Spis kdyz uz tak si jich koupim 8:-)Abych mel zalozni do obou ovladacu:-) A nemusis iba 2300mAh energizer :D To si hadam pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 To sem pochopil.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exter999
Ahoj,bohuzel nikde na netu nemuzu najit delku dobijeciho kabelu.
Tak jsem se vas chtel zeptat jak je dlouhy kabel u play&charge kit.
Diky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.