lukis Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdar all chci se zeptat ljestli někdo zná nějaKÉ glitche v zombie, já ano , ale některé mi nejdou udělat nevím co dělam špatne.. pls nemažte to , na tamten topic nikdo neodpovida. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ahoj, já jich znam celkem dost. Jestli počkáš 14 dní, tak dám s tebou. PS3 budu mít pod stromem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 K[r]3K^ pod stromem :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: lukis hele prej dou nejak z giltchovat savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 K[r]3K^pod stromem :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: lukis hele prej dou nejak z giltchovat savy Jasně pod stromem :D Taky jde o to, na jaké mapě taky myslíš. Já znam třeba na Der Riese nebo SN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 K[r]3K^ : bezva shi no numa ,.budu rad ale ja taky znam ale nejdou mi udelat ,proste skacu neb otk ve verruckt a nejde to ale tata to jednou udelal, ale jde mi treba se zbranemma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warmi Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Cau nezahrajete nekdo CoD 5 po netu?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 ja rad ,,,dej PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 3K^;743737']Jasně pod stromem :DTaky jde o to' date=' na jaké mapě taky myslíš. Já znam třeba na Der Riese nebo SN[/quote'] tak co? uz mas PS3? dej ID a zaparime :-) EDIT: sorry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.