lukis Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdar all chci se zeptat ljestli někdo zná nějaKÉ glitche v zombie, já ano , ale některé mi nejdou udělat nevím co dělam špatne.. pls nemažte to , na tamten topic nikdo neodpovida. dik Citovat
xUltimate Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Ahoj, já jich znam celkem dost. Jestli počkáš 14 dní, tak dám s tebou. PS3 budu mít pod stromem. Citovat
David50G Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 K[r]3K^ pod stromem :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: lukis hele prej dou nejak z giltchovat savy Citovat
xUltimate Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 K[r]3K^pod stromem :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: lukis hele prej dou nejak z giltchovat savy Jasně pod stromem :D Taky jde o to, na jaké mapě taky myslíš. Já znam třeba na Der Riese nebo SN Citovat
lukis Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 K[r]3K^ : bezva shi no numa ,.budu rad ale ja taky znam ale nejdou mi udelat ,proste skacu neb otk ve verruckt a nejde to ale tata to jednou udelal, ale jde mi treba se zbranemma. Citovat
Warmi Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Cau nezahrajete nekdo CoD 5 po netu?, Citovat
lukis Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 3K^;743737']Jasně pod stromem :DTaky jde o to' date=' na jaké mapě taky myslíš. Já znam třeba na Der Riese nebo SN[/quote'] tak co? uz mas PS3? dej ID a zaparime :-) EDIT: sorry za double post Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.