Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

blbne monitor - barvy

Ingnition

Otázka

Zdravím,

mám jeden celkem velký problém u LCD Acer AL1916. Dosud bylo vše v pořádku, ještě včera jsem se díval na film a dneska to zapnu a najednou je celý obraz rozmazaný, barvy totálně žádný a jako by ho něco rušilo nebo já nevím vůbec co to je. Už po zapnutí to blbne takže windows či jiné nastavení to nebude... Víc ale řeknou fotky (omlouvám se za špatnou kvalitu...). Prosím poraďte, jsem v nesnázích 27.gif

DSC01237.JPG

DSC01238.JPG

takhle má ta plocha vypadat!

DSC01239.JPG

DSC01240.JPG

DSC01242.JPG

takhle to vypadá po spuštění videa

DSC01243.JPG

takhle to vypadá po zapnutí i vypnutí (bez signálu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zkus vyresetovat nastavení monitor ,nebo automaticko kalibraci nebo nějak tak...

A pak zkusit přeinstalovat ty ovladače jak říkal adiZ ...

zkusil jsem dát jak automatický nastavení tak i resetování monitoru přes menu monitoru a stejně to nepomohlo. Ovladače, no jestli je najdu :D

Odkaz ke komentáři

• 0
jojo... chyba bude asi v kabelu k monitoru ze se nekde prelomil... pokud ho mas vymenny, tak ho zkus vymenit jestli to pomuze

bohužel další nemám ale je fakt že jsem ten kabel musel celkem nahnout protože jinak bych ho tam nenarval ale je uplně novej... zkusim koupit možná nový no...

/EDIT: to ale zase nevysvětluje proč to zrní a mám tam pruh i když jsem tam žádnej kabel nedával...?

Odkaz ke komentáři

• 0

tak jsem zkusil přeinstalovat i ovladače a ani to nepomohlo. Tudíž jsem si trochu dýl hrál vnastavení grafiky a nakonec jsem udělal tohle:

DSC01244.JPG

DSC01245.JPG

V-st-i-ek.JPG

ono je to strašně světlí protože jinak to udělat nešlo ale obraz je čistej. Tak já vůbec nevím včem by to mohlo být...

Odkaz ke komentáři

• 0

Rozeber ho a desku vem k nějakýmu slaboproudu .. nebo tak něco. Mě se monitor nechtěl zapnout jen blikala dioda tak jsem ho rozebral a desku jsem vzal k nějakýmu co se v tom vyzná :D a ten mi řekl, že je nafouknutej kondenzátor. Cena 10Kč a monitor opět funguje.

Odkaz ke komentáři

• 0
Rozeber ho a desku vem k nějakýmu slaboproudu .. nebo tak něco. Mě se monitor nechtěl zapnout jen blikala dioda tak jsem ho rozebral a desku jsem vzal k nějakýmu co se v tom vyzná :D a ten mi řekl, že je nafouknutej kondenzátor. Cena 10Kč a monitor opět funguje.

no budu doufat že to bude jen nějaký blbý kondenzátor ale to by mi ale ten monitor nefungoval pravděpodobně, ale on jde :( Zítra asi někam zajdu jestli by se na to nekoukl... ale štve mě to takhle před vánoci :(

Odkaz ke komentáři

• 0

tak jsem monitor nechal zapnutej dýl a zjistil jsem, že se monitor "snaží" zobrazit monitor správně ale nedaří se. Po přibližně minutě začne monitor problikávat různé barvy a dokonce i na 2s se zobrazí obraz dobře. Podle mě to nemusí být nic závažného ale vůbec netuším co s tím může být...

Ale už nebudu spamovat, myslím že víc už se nedozvím :-/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu