herr_general Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ahoj - mám tu první velkou ''krávu'' PS2 (nevim zda je 50004 správně) a chci si jí nechat očipovat. neptejte se případně proč, ale tuto jsem v dobrym stavu sehnal od souseda za 600 :cheesygrin: a nic lepšího mi nikdo prostě nekoupí. ale: čipům nerozumím, ale jak jsem zde někde četl že PS2 slim nemá cenu čipovat že se přehřívá: ta moje má větrák fakt veliký, takže nějaké to swap magic či co nechci :-) pak je tu ale ještě problémek-z osobní lenosti se mi nechce jezdit někam za okraje Prahy, a platit drahé poštovné už vůbec ne, tak se chci zeptat, zda někdo neporadí kde v Praze se čipuje? díky všem - herr general Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herr_general Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 za Prahu myšleno mimo okolí* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=48518 freemcboot, nejjednoduzsi, nejlevnejsi a nejlepsi reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herr_general Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 na mě nějak složitý... nenašel by se někdo v praze či okolí, kdo by to udělal? samozřejmě že ne zadarmo, ale nějak by jsme se dohodli... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herr_general Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 fakt nikdo? třeba za 2 nebo 3 stovky? prostě se nějak dohodnem, případně víc... PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.