Lovefist_88 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdravím, hraju na ps3 Far Cry 2 a docela mě štvalo, že se neustále škube obraz. Jediné místo, kde to bylo plynulé byla poušť :D Přišel jsem ale na jednu zvláštnost. Far Cry 2 jede v rozlišení 720p a když jsem v ps3 zakázal toto rozlišení, tak hra jela v 576p a najednou byla o hodně plynulejší a rozdíl v grafice skoro žádnej. Tak se ptám jak je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 může se ti přehřívat ps3, nemáš ho někde v těsném místě u větráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 může se ti přehřívat ps3, nemáš ho někde v těsném místě u větráku Mám to na stolku vedle televize, ale to přehřívání asi ne. Ten Far Cry se mi trhal i při spuštění konzole. Ale nevim, páč třeba u Bioshocku se mi kolikrát nedokreslujou textury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak pokud to je i u jiných her tak máš něco s ps3 co asi vyřešíš jenom reklamací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak pokud to je i u jiných her tak máš něco s ps3 co asi vyřešíš jenom reklamací Mám to jen u těchto dvou. Třeba Uncharted 2 běží v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 co máš za tv a kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 co máš za tv a kabel? Kabel: Panasonic RP-CDHG50E-W Televize: Galerie obrázků PANASONIC TX 32LXD85F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Me jednou vypadnuli textury zrovna u Uncharted 2. Bylo to cca po ctyrech hodinach hrani - asi zasekana pamet. Ale s tim framerate je to zvlastni, bohuzel FarCry nemam. Chtelo by to vyjadreni od nekoho kdo tuhle hru ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 No třeba já jsem tuhle hru měl a vše v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 No třeba já jsem tuhle hru měl a vše v pohodě V multiplayeru se mi to ani jednou netrhlo, všechno hladce plynulý nonstop a ten single je plynulej akorát snad v poušti ale ve městě a v budovách je to fakt hnus. Jako dá se to přežít, ale když má člověk celkem velkou tv, tak to bije do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ja tohle muzu potvrdit u Borderlands a MUA 2 ... tedka mam i dost nizkej framerate u MAG beta =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ja tohle muzu potvrdit u Borderlands a MUA 2 ... tedka mam i dost nizkej framerate u MAG beta =/ Hele tak to schválně hoď do 576p a bude to celkem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFlag Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 telku mam 1080p.. takže předpokládám, že mi to FC2 jede na těch 720.. a to na 120G slim.. naprosto plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Hraju Far Cry na Full HD Philips. 105cm Single nehraju a online se mi to taky někdy seká, někdy i zamrzne, tak že musím vypnout konzoli. Všim sem si že to dělá většinou jen u map dělaných v editoru od hráčů. Zkoušel jsem vypnout 720p a hrál jsem na 576p a kvalita příšerná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ted hraju taky borderlands (jak tu nekdo uz psal) a musim potvrdit dost nechutne propady FPS... super hra a tohle to dost kazi.... :( Celkem zklamani , hlavne proto ze na xku to nedela :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ted hraju taky borderlands (jak tu nekdo uz psal) a musim potvrdit dost nechutne propady FPS... super hra a tohle to dost kazi.... :( Celkem zklamani , hlavne proto ze na xku to nedela :( no ja jeste kdyz sem mel PS3 tak se mi to na ni skubalo tak ze to bylo cca 5 FPS kdyz bylo hodne nepratel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.