ryder Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Cau, potreboval bych poradit s travou ve hre Viva Pinata. Nevim jak mam udelat, aby mi vyrostla vysoka trava, porad na to nemuzu prijit. Potrebuju to kvuli tomu, abych prilakal jelinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Fakt nikdo nevi jak to mam udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doc-Mac-coy Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Musis ji koupit v obchodu s ploty, ozdobamy atd.. tam koupis i vysokou travu a i jiny konve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 jo super tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Ahoj, chci se zeptat, videl jsem ze hra Viva Pinata je kompletne v ceskem jazyce i dabing. Nevite nekdo prosim Vas jak se tento release jmenuje abych tam mel i tu cestinu? At nestahuju zbytecne... Dekuji:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Ano je kompletně v češtině.Microsoft dělá vždy kompletní lokalizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorian2110 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Zdravim dcera hraje pinata,a potr bych poradit jak ziskat penize,uz nema zadne aby rozsirila,na netu pisou ze mam prodat nejake pinaty,ale nevim kde na live nejsem pripojen...dekuji za radu predem!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 je to celkem jednoduche, dá se vydělat na ovoci, zelenine, na všem co vypěstuješ, stačí si koupit semínka za malé peníze a poté rostlinu za dráž prodat, ještě lepší je množení pinatů, stačí aby se oba zamilovali, vždy k tomu něco potřebují, nejsnažší je to u červíka ten toho moc nepotřebuje snad jenom domeček pro svůj druh, nově vylíhnutého pinatu stací nechat povyrůst a prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 JohnnyX360 chci se zeptat jak mas ten obrazek s tim cernym xboxem a presdivkou tak jak si to udelal???v naky programu nebo si jenom nasel orba da l tam tu presdivku?ten xbox v tom stinu je good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorian2110 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 je to celkem jednoduche, dá se vydělat na ovoci, zelenine, na všem co vypěstuješ, stačí si koupit semínka za malé peníze a poté rostlinu za dráž prodat, ještě lepší je množení pinatů, stačí aby se oba zamilovali, vždy k tomu něco potřebují, nejsnažší je to u červíka ten toho moc nepotřebuje snad jenom domeček pro svůj druh, nově vylíhnutého pinatu stací nechat povyrůst a prodat Diky moc,ale jak docilim toho ze pinatu prodam?nemohl jsem na to prijit primo v nabidce tam neni_prodat pinatu_jen koupit papirovou bednu na pinatu asi...hele a diky_tak uz se podarilo diky a prosim lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 2 oboda7 ten černý xbox byl nějaký wallpaper, který jsem našel na netu, trošku jsem si ho ještě stmavil a text jsem přidal sám, vřele doporučuji na úpravu obrázků program Corel Paint Shop Pro Photo X2 co se týká toho generování tak doporučuji http://tural.gfxevolution.com/360/ celkem roztomilá věcička, na kterou jsem narazil teprve nedavno pro hodně lidí to asi bude známá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 dik johnny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Nejlepsi je koupit seminko papriky (najednou se da zasadit kolem 8-10ks) a po vypestovani staci kurzorem najet na papriku a objevi se (tusim cervenym) prodat. Paprika stoji cca 10 a proda se za 80 nebo tak nejak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 jestli hrajete někdo taky tuhle hru napište sem svoje tipi taky sem jich na pár přišel.... když dáte Ivorovi(to je ten žebrák) 1000 tak se vám odemkne jeho obchod vrabcovi dejte pryskyřičník a změní se na kanárka mlokovy dáte čili tak zněj bude salamander kachně dejte angrešt a uděláte zní husu žábě dejte lilek a prašte jí lopatou je toho víc např. dost piňátů mění barvy ale nato už přijdete:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tahle hra už bude 3 roky stará, takže všichni kdo hru vlastní toto budou vědět a jestli chceš nějaké tipy ty, tak se koukni na nějaký guide na xbox360achievements.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tahle hra už bude 3 roky stará, takže všichni kdo hru vlastní toto budou vědět a jestli chceš nějaké tipy ty, tak se koukni na nějaký guide na xbox360achievements.org vim že neni žádná novinka ale je to sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 chtěl tim naznačit že si ''pomalej'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 chtěl tim naznačit že si ''pomalej'' :cheesygrin: nejlepší hra a pozor to je mi 19:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 hrál jsem demo ale nějak mě to nechytlo... nechámu podstatu tý hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Sice me tahle hra nechytla .... daleko vic hraju : Viva Pinata Animal s pritelkyni a to je me 24 a ji 25 !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Stahl jsem si hru, ma byt v CZ. Ale jde mi to anglicky. Nikde jsem nenasel zadne nastaveni, kde by se ten jazyk dal zmenit. Nevite co s tim? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 podivej se v dashboardu na console settings , je tam polozka locale myslim a tam si nastav czech republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Čao, nevíte někdo, kde sehnat laev medicíny a jak vydlabat dýni? díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warsleen Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Čao, nevíte někdo, kde sehnat laev medicíny a jak vydlabat dýni? díky ;) :DJá sem to taky kdysi řešil a myslíím že musíííš vzíít dýni někam si ji položit a použít na ni toho strašáka....vyzkoušej všechny 3typy těch vylepšení toho ...jedna bude určitě ta haloweenskáá...a s medicínou to zkus experimentovat =) ale myslím že to bude něco zdravýho taky určitě vylepšený strašákem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 kup si med použí na to toho čarotechnika Barta dej zlatou a na dýni dej taky zlatou.Dýně bude hallowenská a med se změní na medicínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.