Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Viva Piñata

ryder

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 9 months later...

je to celkem jednoduche, dá se vydělat na ovoci, zelenine, na všem co vypěstuješ, stačí si koupit semínka za malé peníze a poté rostlinu za dráž prodat, ještě lepší je množení pinatů, stačí aby se oba zamilovali, vždy k tomu něco potřebují, nejsnažší je to u červíka ten toho moc nepotřebuje snad jenom domeček pro svůj druh, nově vylíhnutého pinatu stací nechat povyrůst a prodat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to celkem jednoduche, dá se vydělat na ovoci, zelenine, na všem co vypěstuješ, stačí si koupit semínka za malé peníze a poté rostlinu za dráž prodat, ještě lepší je množení pinatů, stačí aby se oba zamilovali, vždy k tomu něco potřebují, nejsnažší je to u červíka ten toho moc nepotřebuje snad jenom domeček pro svůj druh, nově vylíhnutého pinatu stací nechat povyrůst a prodat

Diky moc,ale jak docilim toho ze pinatu prodam?nemohl jsem na to prijit primo v nabidce tam neni_prodat pinatu_jen koupit papirovou bednu na pinatu asi...hele a diky_tak uz se podarilo diky a prosim lock

Odkaz ke komentáři

2 oboda7

ten černý xbox byl nějaký wallpaper, který jsem našel na netu, trošku jsem si ho ještě stmavil a text jsem přidal sám, vřele doporučuji na úpravu obrázků program Corel Paint Shop Pro Photo X2 co se týká toho generování tak doporučuji

http://tural.gfxevolution.com/360/

celkem roztomilá věcička, na kterou jsem narazil teprve nedavno pro hodně lidí to asi bude známá věc

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

jestli hrajete někdo taky tuhle hru napište sem svoje tipi taky sem jich na pár přišel.... když dáte Ivorovi(to je ten žebrák) 1000 tak se vám odemkne jeho obchod

vrabcovi dejte pryskyřičník a změní se na kanárka

mlokovy dáte čili tak zněj bude salamander

kachně dejte angrešt a uděláte zní husu

žábě dejte lilek a prašte jí lopatou

je toho víc např. dost piňátů mění barvy ale nato už přijdete:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 months later...
Čao, nevíte někdo, kde sehnat laev medicíny a jak vydlabat dýni? díky ;)

:DJá sem to taky kdysi řešil a myslíím že musíííš vzíít dýni někam si ji položit a použít na ni toho strašáka....vyzkoušej všechny 3typy těch vylepšení toho ...jedna bude určitě ta haloweenskáá...a s medicínou to zkus experimentovat =) ale myslím že to bude něco zdravýho taky určitě vylepšený strašákem =)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu