Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Skrabani Dvd

Exter999

Otázka

Jen se mi stala takova vec...Vrazil sem tam Lego Batmana,nahral na HDD a asi po hodce sem dohral.Vyndam DVD a bylo skrably.Nebyl to typickej skrabanec treba kdyz necham lezet DVD na stole.Tenhle byl takovej sirsi a spis jako kdyby tam byl nejaky povlak,ale nejde ocistit:( xko mam na stojaka.3A2D29Nevite co to mohlo byt??

1.foto: http://img11.imageshack.us/i/pc070512.jpg/

2.foto: http://img197.imageshack.us/i/pc070509.jpg/

P.s: Ty skrabance na obou fotkach jsou stejny,jen sem to fotil jinak.:-)3A2D29

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Laserová čočka je moc blízko disku.. Pokud je konzole nová, tak reklamovat.. Pokud je po reklamační lhůtě, tak ti můžu poradit co a jak.. A ještě takovej dotaz.. Neměnil si náhodou v průběhu hraní konzoly s horizontální do vertikální polohy či naopak? Pokud by jsi tak udělal, tak samozřejmě dojde k poškrábání disku.

Odkaz ke komentáři

• 0
bratrovi (on ma xko ja ne) se tohle stalo a mel to nalezato, ale neudelalo to jenom jeden 360° škrábanec ale dva! S dalsi hrou to nezkoušel ale rovnou to poslal na reklamaci a nejak mu to opravili uz nevim co tam delali ale uznali to.

On ten skrabanec neni cely dokola.Dal jsem 2fotky jelikoz jsem nevedel ktera je lepsi...:-)

Odkaz ke komentáři

• 0
On ten skrabanec neni cely dokola.Dal jsem 2fotky jelikoz jsem nevedel ktera je lepsi...:-)

Musel si s tím hnout.. Ale i tak bych ti doporučil nepoužívat origoše.. Vyzkoušet nějakej ten pátek pálenky, a když se nic nezopakuje, tak můžeš bejt v klidu.. Pokud se to zopakuje tak je potřeba nastavit laser.. povolit a utáhnout dva šroubky a je to.. Možná by si měl o pomoc požádat flashera..

Jinak toto video popisuje co a jak: http://www.youtube.com/watch?v=OvLnU-pNyYw

Odkaz ke komentáři

• 0

jj,jsou to bundle copy.Kupovat origose si nebudu.:-)Kdybych mel na origose tak jdu do PS3.:-)Chtel jsem jen zkusit jak to frci a nic jinyho nez ty bundle hry zatim nemam.Musim teprve nakoupit DVD a zaplatit ucet na rapidu.:-DPotom budu do Stedryho dne poradne trapit vypalovacku.:-)Na reklamaci disku kaslu...Kdybych si to koupil za 1500,to by potom byla jina.:-D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu