matwej Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 zdravím, název mluví za vše..chci si koupit sluchátka a vybírám mezi těmahle dvouma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Je to asi jedno který vemeš, protože oboje jsou zvukově kvalitní. Pokud to chceš víc detailně, tak PX100 podávají zvuk jakoby nezměněný a porta pro mají trochu víc bassů. Většinou když se testují přehrávače na kvalitu zvuku, tak se používají Koss porta pro. Já mam právě ty Koss a nemůžu si na ně stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Je to asi jedno který vemeš, protože oboje jsou zvukově kvalitní. Pokud to chceš víc detailně, tak PX100 podávají zvuk jakoby nezměněný a porta pro mají trochu víc bassů. Většinou když se testují přehrávače na kvalitu zvuku, tak se používají Koss porta pro. Já mam právě ty Koss a nemůžu si na ně stěžovat. Já si teď koupil px100 a nemůžu si je vynachválit. Hrajou opravdu kvalitně. Kossy jsem ještě neměl možnost vyzkoušel, ale ani bych je nechtěl. Nelíbí se mi když je hudba přebasovaná a taky denně potkáš tak 5 lidí co je budou mít na uších taky. Obojí jsou dobrý sluchátka tak nejspíš chybu neuděláš, ať zvolíš jakýkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Co se týče zvukové techniky, tak jedině Sennheiser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Já bych vzal kossy. Mám rád,když to duní a břinká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Já bych vzal kossy. Mám rád,když to duní a břinká. Tak ty sennheisery maji taky dobrý basy, aby si jako někdo nemyslel že nemaji žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Já si teď koupil px100 a nemůžu si je vynachválit. Hrajou opravdu kvalitně. Kossy jsem ještě neměl možnost vyzkoušel, ale ani bych je nechtěl. Nelíbí se mi když je hudba přebasovaná a taky denně potkáš tak 5 lidí co je budou mít na uších taky. Obojí jsou dobrý sluchátka tak nejspíš chybu neuděláš, ať zvolíš jakýkoliv. Přebasovaná není v žádném případě... Jen jsou tročku důraznější... Každopádně Senny bych bral radši.. Je to větší kvalitka ohledně čistoty, přesnosti, středů a výšek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Já nevim, ale asi bych netvrdil, že Sennheiser je větší kvalita. Já jsem slyšel oboje a zvukové podání je stejné u obou až na to jak jsem psal Koss má lepší bassy (to neznamená že jsou přebasované). Jak už jsem psal Koss porta pro se většinou používají na testy kvality výstupu přehrávače, takže na tom možná něco bude, že si je vyberou radši než Sennheisery. Sám vlastním Koss porta pro a Sennheiser CX300 a s oběma jsem spokojen, ale možná bych dneska koupil PX100 kvůli "lehčí" konstrukci, ale zase pro Koss hraje doživotní záruka a mají vychytanější tu konstrukci (např. to nastavení přitlačení na uši). Na zvuk nekoukej, protože kvalita je u obou perfektní akorád se můžeš v tomhle rozhodnout podle toho jestli chceš trochu víc bassů nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Nejlepší bude když si je sám někde ozkoušíš a pak se rozhodneš. Jde taky o to jaký styl hudby posloucháš. Jo a s px100 dostaneš i pěknou krabičku na ně :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Asi bych šel do Kossek, hrajou parádně (sám je mam). Ale jak říká KMK, někoho sežeň a vyzkoušej si je ... Jinak k Porta Pro dostaneš zase takovej pytlík, tak je to jedno http://www.mujiphone.com/wp-content/uploads/2009/08/koss-obsah-baleni-300x212.jpg //EDIT: Doporučuju přečíst ;) http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f=1712&t=767175 http://forum.portapro.info/viewtopic.php?t=124 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.