ctefka Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Čau, včera jak sem stáhnul BFBC 2 Betu, tak mě napadlo že by sem to nemusel hrát sám tak kdo by zahrál nicky sem. Můj nick:iXtreme_ctefka ICQ :459905395 Skype:ctefka2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 ..poradis mi kde stahnout betu a klic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Klič ti měli poslat na E-mail a přes něj to stáhnout je to tak dva týdny co to poslali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 aha, tak to jsem asi neco prosvihnul...no nic, pockam az vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Muj nick livigdeadboy ale sem v tom lama xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Cau,hele prosim te jde nejak prenastavit ovladani?? Potreboval bych abych mel hlavni strileni na tlacitku R2,zkousel jsem to ,ale nikde to nejde takhle prenastavit,v Call of Duty to jde...doufam ze to ve finalni verzi pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 cau hele tak to netusim me to nejak nestve me je to fuk ani sem se o to nesnažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 PSn id: amokktropic, heatset mam, hraji hlavne vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Ja bohužel headdset nemam hele jestli chceš mužem zabuřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Nazdar zabijáci 8) Psn nick : raholec Hraju jak to vyjde,ne pravidelně,ale převážně večer.Plnou verzi už mám předobjednanou :bash: . Je to super pařba.Headset mám.Tak zatím pařani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Palcak_cz, icq 289105769 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-fish-cz Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdar lidi,to uz nepujde ta beta nikde stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Po novém roce by mělo vyjít ofigo demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.