Galaxy Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahral jsem asi 2 GB videi v tomto programu, a ted bych je potreboval dostat do PC. WiFi doma nemam, tak bych potreboval nejaky zpusob, ktery ji nepotrebuje. Diky za odpoved. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Diskaid je pro tebe to pravé... Případně iPhone Browser... Případně vlastně cokoliv co se může podívat do paměti iPhona :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaro317 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 DiskAid ti mopomze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Dik, presne tohle jsem hledal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Galaxy
Nahral jsem asi 2 GB videi v tomto programu, a ted bych je potreboval dostat do PC. WiFi doma nemam, tak bych potreboval nejaky zpusob, ktery ji nepotrebuje. Diky za odpoved. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.