oZZe Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Zdravim, mám problém s potvrzením kreditní karty na paypal-u. Podle návodu by mi z učtu mělo být strženo cca 50CZK (bylo) a někde v informacích o pohybech na učtu bych měl najít kod jehož součástí by měl být nápis PAYPAL doprovázený 4-místým číslem (nenašel jsem). Podle jiných fór je to poměrně častý problém, píší, že u některých bank se pro kd dokonce musí na pobočku. Neví někdo jak je tomu u čsob? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Ja mam ucet u CS a prislo mi to v ,,poznamce" u platby. Videl jsem to jak v tistenem vypise, tak v ebankingu. Pokud to nikde nevidis, tak jdi na pobocku nebo jim zavolej, oni by to tam meli mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 jestli mas e-vypis, tak se podivej, tam by to melo byt. Pokud mas prez postu, tak to nevim jestli ti to tam vypisou.. kazdopadne ja to nasel ve vypisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.