trusty Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 ahoj prave mi na share-rapidu zablokovali ucet a ja tam mel gb,muze mi nekdo poradit co s tim mam delat?zadnej duvod mi k tomu nedali,proste jen blokace uctu,zadnej warez sem neuploadoval,jen stahoval,nerikejte mi at si to najdu v infu nebo tak,tam sem nic nenasel,jestli mate nekdo na share-rapuid tým treba email nebo nejakej kontakt?dam thx a za radu nebo tak dam treba i credits nejaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 info@share-rapid.com :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 o tomhle vim a zrovna tady sem nic nenasel na ne nejakej meil nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Ted koukám že mi ho blokli taky. Myslim že je to za posílání GB. Už to udělali i kámošovi a napsal jim a oni to odblokovali. Už ale nesmíš posílat GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Je to tim protože hromadně teď banovaly všechny, co prodávali/kupovali kredity mimo share-rapid... stačí jím napsat a oni ti ho unbloknou... ale nepiš jim že už se to nestane, napiš jim, že chceš odůvodnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 tak sem jim teda napsal,ale rekli ze mi ho unbloknou jedine,kdybych souhlasil s tim ze mi smaznou ty gb co sem mel od welbyska a ze to je 502gb,rikam si no tak dobry,aspon budu mit svych necelych 300gb:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.