ctefka Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Čau, hraju LBP a chtěl bych nějaký trofeje nejlépe i platinum a tam sou trofeje pro víc lidí tak se ptám kdo paří Little big planet by sme mohli dát uplně nejlepší by bylo ve čtyrech at můžem mít všechny nálepky můj nick : iXtreme_ctefka ICQ:459905395 Skype:ctefka2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Cus dostal jsem to k novy PS3 takze muzem si pomoct s trofejema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 OK kdy bys mohl si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 <<<<<<<<< too :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermyCZ Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 taky se hlasim moje ID: cermyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medyzon Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 medyzon !!! Ale eště sem to nezkoušel přes net. + headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
death Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 taky se hlasim moje ID: cermyCZ také se hlásím "bajecnarodinka" 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 kvůli těm bublinám a nějakým online trofejím bych se taky přidal, ale chtělo by se domluvit na nějaký čas můj nick WendyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Čau všichni mám 100% vyzbíranejch věcí a nemám v žádným levelu ztracenej život tak si mě kdyžtak pridejte ja rád pomůžu :) - Můj nick je : marklar1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eric1468624338 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ja bych taky dal,, nemám trofej - Party Person (hraj se 3 hráči které máš ve friend listu) :) nick/id v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 CUSS nick:dondimitrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Taky bych se rad pridal ;) Headset uz je na ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 taky bych se pridal mam MGS pack A Piraty pack ... muj nick livigdeadboy:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 ja taky =) muj nick: DafliCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.