Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě PSP

Petulka1468624296

Otázka

Ahoj, chci si koupit nové PSP ale jsem holka a moc tomu nerozumím.. :o)) Chci si koupit PSP 3000, ale tady jsem se dočetla, že ne všechny hry na tom půjdou. Můžete mi někdo poradit co mám udělat aby mi vše šlapalo tak jak by mělo.. Moc všem těm FW, CFW a ISO nerozumím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak kup si nějaké psp vydané třeba rok spátky hlavně nesmí mít firmware vyšší jak 5.50 (co vým tak vyšší nejdou flashnout),nejlepší jsou ale ty co maj starší základovku a určitě nekupuj pspgo,toto psp nelze flashnout hry pouze přes ps store takže je to psp pro ty co se zabývají novynkama nebo již 1psp mají (nejlepší by bylo již flashnuté psp tudíž použíté ale to je na tobe)

Odkaz ke komentáři

• 0

Samozřejmě pokud chceš být legál a za hry utrácet keš,tak si kup nový...ale pokud za hry platit nechceš,tak se porozhlídni tady na fóru v bazaru a kup si nějaký starší s cfw...

jinak ISO-záloha hry

ofw-oficiální firmware,to je to,co Sony vydává legálně

cfw-to je hybridní firmware,díky čemuž můžeš hrát ISO(ne na všech PSP) a také to,proti čemu Sony bojuje...proto nelze flashnout PSP 3000 s vyšším firmwarem než 5.03(myslím);-) Takže doporučuji koupit nějaký starší SLIM;-)

Odkaz ke komentáři

• 0
http://img690.imageshack.us/gal.php?g=snmek088.jpg asi 5 DVD plne her!! + USB + nabijecka + UMD Tekken: Dark Resurrection+ na dosplay Hori Folie za 4500,- nechces je tam uplne nejnovejsi software na hrani stahovanych her pripadne info muzes resit pres Soukromou Zpravu nebo na ICQ : 392-773-723 kdyz tak se ozvy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu