RomanS Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Mozno cudna resp. blba otazka. Je mozne pouzit (vyuzit) displej PSP na prehravanie z ineho zariadenia? Konkretne ma napadla takato myslienka. Dnes su bezne mobily s integrovanou GPS navigaciou. Bolo by nejako mozne prepojit mobil a PSP tak, aby sa v mobile spustena navigacia prenasala na displej PSP? Za akekolvek odpovede vopred dik - len mi nenadavajte do vsetkeho mozneho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 přímo ti neorzumím a nevím jestli tuto odpověd hledáš myslím že přehraje podle toho co a propojení s mobilama asi není ale GPS na PSP je stačí stáhnout či koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Tohle podle mě nepůjde... Ale jestli se ti to povede dej vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Taky jsem ještě na nic podobnýho nenarazil...Ale to neznamená že to nejde;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Můžeš akorát připojit psp k pc a použít ho jako monitor. Pro ostatní přístroje by musely být nejspíš speciální aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 remote joy muzes napojit obraz do pc monitoru dale si muzes dokoupit kabel na propojeni obrazu z tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.