thomass1468624290 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 mam crt tv a pri zapnuti ps3 jdou pres ni pruhy..zkusil jsem narovnat kabel ktery vede obraz a zvuk do tv a pruhy zmizely ale kdyz je na zacatku ohnuty tak do dela zas ty hnusny pruhy..a pritom je skoro novej..nema nekdo stejnej problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KO23L Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 myslim ze neco podobneho delala stara televize u pritelkyne rodicu doma, mam pocit ze to bylo kuli tomu ze Scart zezadu v televizi byl nakej vyvyklanej, tak pokud to neni kabelem skus se podivat na ten konektor zezadu na telce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thomass1468624290 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 ne ten je v poho bude to asi tim kabelem ale uvidim jestli si koupim uplne novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Tohle se mi stava pravidelne. Je to tim ze v televizi je uz ochozenej SCART vystup a proto kdyz tam davas ten kabel, tak musis najit takovou polohu pri ktere je ten obraz dobrej. Ja to mam treba kousek povytazeny z jedne strany, takze mam ten kabel zapojenej "nakrivo". A pokud ti nepomuze ani to, tak zkus treba zajit ke kamosovi co ma telku a zkusit to tam a pokud nepomuze ani to tak si sezen jinej kabel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
thomass1468624290
mam crt tv a pri zapnuti ps3 jdou pres ni pruhy..zkusil jsem narovnat kabel ktery vede obraz a zvuk do tv a pruhy zmizely ale kdyz je na zacatku ohnuty tak do dela zas ty hnusny pruhy..a pritom je skoro novej..nema nekdo stejnej problem??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.