thomass1468624290 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 mam crt tv a pri zapnuti ps3 jdou pres ni pruhy..zkusil jsem narovnat kabel ktery vede obraz a zvuk do tv a pruhy zmizely ale kdyz je na zacatku ohnuty tak do dela zas ty hnusny pruhy..a pritom je skoro novej..nema nekdo stejnej problem?? Citovat
0 KO23L Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 myslim ze neco podobneho delala stara televize u pritelkyne rodicu doma, mam pocit ze to bylo kuli tomu ze Scart zezadu v televizi byl nakej vyvyklanej, tak pokud to neni kabelem skus se podivat na ten konektor zezadu na telce. Citovat
0 thomass1468624290 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 ne ten je v poho bude to asi tim kabelem ale uvidim jestli si koupim uplne novej Citovat
0 jonny18 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 Tohle se mi stava pravidelne. Je to tim ze v televizi je uz ochozenej SCART vystup a proto kdyz tam davas ten kabel, tak musis najit takovou polohu pri ktere je ten obraz dobrej. Ja to mam treba kousek povytazeny z jedne strany, takze mam ten kabel zapojenej "nakrivo". A pokud ti nepomuze ani to, tak zkus treba zajit ke kamosovi co ma telku a zkusit to tam a pokud nepomuze ani to tak si sezen jinej kabel...... Citovat
Otázka
thomass1468624290
mam crt tv a pri zapnuti ps3 jdou pres ni pruhy..zkusil jsem narovnat kabel ktery vede obraz a zvuk do tv a pruhy zmizely ale kdyz je na zacatku ohnuty tak do dela zas ty hnusny pruhy..a pritom je skoro novej..nema nekdo stejnej problem??
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.